Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yarın çok erken kalkacağım ama insallah uyuyabilirim dün 3.30da uykuya dalabildim çünkü ( tiroid icin kan vermeye gideceğim size hoş sohbetler yarın yine damlarım
Yarın çok erken kalkacağım ama insallah uyuyabilirim dün 3.30da uykuya dalabildim çünkü ( tiroid icin kan vermeye gideceğim size hoş sohbetler yarın yine damlarım
Hoşgeldınnnnn cnm ıyıyım sağolll Maşallahhhhh sağlıklı ömrü olsun en başta hayırlısıııı herşeyınnn,bebek gelecegı zamanı kendı secermışşşş Amınnnnnnnnn
Hoşbulduk canım amin sağolasın♥
Valla tek bildiğim Allah Ol demeden olmadığı
O kadar tahliller yaptırdık ettik hsg bile çektirdim ovulasyon testiyle sıkı takiple değerlendiriyorum aylardır ama değişen bişey yok...senin yaşın kaç, kaç haftalık hamilesin , nerdensin?
Hoşbulduk canım amin sağolasın♥
Valla tek bildiğim Allah Ol demeden olmadığı
O kadar tahliller yaptırdık ettik hsg bile çektirdim ovulasyon testiyle sıkı takiple değerlendiriyorum aylardır ama değişen bişey yok...senin yaşın kaç, kaç haftalık hamilesin , nerdensin?
Evet tiroid ameliyatlıyım , tiroid bezim yok.... tiroid hormonu kullanıyorum o yüzden ilaç olarak .... onu ayarlamak zaten zor .... hamilelikte iyice denge değişiyor .... o yüzden de kan vereceğim 1 saat sonra :) yazarım yine ... 200 kullanıyordum .... sonra haftada 2 175 almaya başladım 5 gün de 200.... insallah normal gidiyordur .... ikizlerimden birini Cuma günü kaybettim , kandan sonra da tekrar kadın Doğum kontrolüm var insallah 2 numara iyidir