GECE SOHBETİ OLSUN BENCE BUYRUNNNN❤️

Yarın çok erken kalkacağım ama :( insallah uyuyabilirim dün 3.30da uykuya dalabildim çünkü :(( tiroid icin kan vermeye gideceğim 🙄 size hoş sohbetler yarın yine damlarım 😋

Yarın çok erken kalkacağım ama :KK43: insallah uyuyabilirim dün 3.30da uykuya dalabildim çünkü :KK43:( tiroid icin kan vermeye gideceğim 🙄 size hoş sohbetler yarın yine damlarım 😋
Merhaba tiroid probleminiz mi var kan vererek rutin kontrol mu oluyorsunuz

Hoşgeldınnnnn cnm💖💖 ıyıyım sağolll🤲🏻 Maşallahhhhh sağlıklı ömrü olsun en başta😍 hayırlısıııı herşeyınnn,bebek gelecegı zamanı kendı secermışşşş📍 Amınnnnnnnnn👏🏻👏🏻👏🏻

Hoşbulduk canım amin sağolasın♥
Valla tek bildiğim Allah Ol demeden olmadığı
O kadar tahliller yaptırdık ettik hsg bile çektirdim ovulasyon testiyle sıkı takiple değerlendiriyorum aylardır ama değişen bişey yok...senin yaşın kaç, kaç haftalık hamilesin , nerdensin?

Hoşbulduk canım amin sağolasın♥
Valla tek bildiğim Allah Ol demeden olmadığı
O kadar tahliller yaptırdık ettik hsg bile çektirdim ovulasyon testiyle sıkı takiple değerlendiriyorum aylardır ama değişen bişey yok...senin yaşın kaç, kaç haftalık hamilesin , nerdensin?
Ben 25yaşındayım,daha kanda çıkıyor bakalım yarın doktora gıdıcegımm daha yeni yani☺️ İzmirdenim

Merhaba tiroid probleminiz mi var kan vererek rutin kontrol mu oluyorsunuz
Evet 😃 tiroid ameliyatlıyım , tiroid bezim yok.... tiroid hormonu kullanıyorum o yüzden ilaç olarak .... onu ayarlamak zaten zor .... hamilelikte iyice denge değişiyor .... o yüzden de kan vereceğim 1 saat sonra :) yazarım yine ... 200 kullanıyordum .... sonra haftada 2 175 almaya başladım 5 gün de 200.... insallah normal gidiyordur .... ikizlerimden birini Cuma günü kaybettim , kandan sonra da tekrar kadın Doğum kontrolüm var insallah 2 numara iyidir 🙏🏻

Back
X