Ahhh ahhh yarama tuz bastın,aynı dertten muzdaribim.dün gece 21:30 dan sabah yediye kadar belki her saat başı kalkmıştır.bazen emerek uyuyor, bazen de sallanarak.sabah üstümden tır geçmiş gibi kalkıyorum. Ben artık umut etmekten vazgeçtim.1 yaşında oğlum var geceleri bazen 2 saatte bazen saatte uyanıp emiyor. bende artık bu alışkanlığını bırakmak istiyorum. tecrübeli annelerin fikrine ihtiyacım var ne yapabilirim??
senin bebeğin ne kadar?? hiç mi şansımız yok yaaa?? bir arkadaşımın oğlu 2 yaşını geçti hala aynı durumda öyle olmaktan korkuyorumAhhh ahhh yarama tuz bastın,aynı dertten muzdaribim.dün gece 21:30 dan sabah yediye kadar belki her saat başı kalkmıştır.bazen emerek uyuyor, bazen de sallanarak.sabah üstümden tır geçmiş gibi kalkıyorum. Ben artık umut etmekten vazgeçtim.
Benim minicik 6.5 aylık canım. Doğduğundan beri uyku problemi var.bütün bir yazı ayağımda hanımefendiyi sallayarak geçirdim. Ayağımdan bıraktığım an uyanırdı.artık kendine göre bir düzeni var aslında ama uykuları hala kısa.mesela sabah en son uyanış altı.sekiz buçukta tekrar uyuyor.en geç bir saat sonra uyanıyor.oniki gibi tekrar uyuyor,bir gibi uyanıyor.dört gibi uyuyor beş gibi uyanıyor.en son dokuzda yatakta ama sabaha kadar her saat başı ayaktayız.emiyor, bazen de ağladığı için sallıyorum öyle geri uyuyor.bir gece on buçukta uyuyup beş buçuğa kadar uyudu da şoka girdim,mucize gibi bişeydi.bilemiyorum canım yaa,inşallah en kısa zamanda düzelirler böcekler...senin bebeğin ne kadar?? hiç mi şansımız yok yaaa?? bir arkadaşımın oğlu 2 yaşını geçti hala aynı durumda öyle olmaktan korkuyorum
o arkadaşımın bebeği 16 aylık bıraktı memeyi ama gece uyandığında süt vermeyi devam ettirdiği için uyanmaları devam ediyormuş. memeyi bırakıncaya kadar sabretcez biraz daha o zamanMemeyi bırakmadığı müddetçe uyanır
kızım 1.5 yaşında hala uyanıyor
Benim minicik 6.5 aylık canım. Doğduğundan beri uyku problemi var.bütün bir yazı ayağımda hanımefendiyi sallayarak geçirdim. Ayağımdan bıraktığım an uyanırdı.artık kendine göre bir düzeni var aslında ama uykuları hala kısa.mesela sabah en son uyanış altı.sekiz buçukta tekrar uyuyor.en geç bir saat sonra uyanıyor.oniki gibi tekrar uyuyor,bir gibi uyanıyor.dört gibi uyuyor beş gibi uyanıyor.en son dokuzda yatakta ama sabaha kadar her saat başı ayaktayız.emiyor, bazen de ağladığı için sallıyorum öyle geri uyuyor.bir gece on buçukta uyuyup beş buçuğa kadar uyudu da şoka girdim,mucize gibi bişeydi.bilemiyorum canım yaa,inşallah en kısa zamanda düzelirler böcekler...
Çok şey istemiyorsun tabiki de canım. Gündüz tüm enerjini onlara harca,gecede uykusuzluk insanı hem fiziken hem de ruhen yoruyor doğal olarak.ama geçen gün bir arkadaşımın oğlunun ayakları yanınca çektiklerini görünce halime sonsuz şükürler ettim.yeterki sağlıkları yerinde olsun da varsın uykusuzluk çekelim.senin daha küçükmüş ozamanlar oğlumda sık uyur sık uyanırdı gündüzleri.. bütün günüm onu uyutmakla geçinirdi. şimdi uyku problemi yok ama gece uyanması da bitsin istiyorum. bazende çok şey istiyorum gibi geliyor.. ama şöyle 3 saat bile olsa hiç uyanmadan uyumayı özledim çok mu
öyle canım Allah onlar hiçbir türlü acısını göstermesinÇok şey istemiyorsun tabiki de canım. Gündüz tüm enerjini onlara harca,gecede uykusuzluk insanı hem fiziken hem de ruhen yoruyor doğal olarak.ama geçen gün bir arkadaşımın oğlunun ayakları yanınca çektiklerini görünce halime sonsuz şükürler ettim.yeterki sağlıkları yerinde olsun da varsın uykusuzluk çekelim.
oğlum da bir yaşında aynen geceleri sık uyanıyor ve gece su bile içmiyor hep sık emmek istiyor. akşam yatmadan önce pekmezi sulandırıp veriyorum sanki daha az uyanmaya başladı. önceden bazen yarım saatte bir uyanırdı. uykusuz işe gitmek çok kötü oluyor 4-5 gündür pekmez sayesinde daha rahat gibiyim1 yaşında oğlum var geceleri bazen 2 saatte bazen saatte uyanıp emiyor. bende artık bu alışkanlığını bırakmak istiyorum. tecrübeli annelerin fikrine ihtiyacım var ne yapabilirim??
Eweeeet .Tecrübelimi dedi biri.Beeeeen diyorum ve cevap veriyorum .Çocuğunuz artık büyümeye başladığı için acıkıyor emmek ona yetmiyor vede uyanıyor.Biberona alıştırabilirsiniz .Yatmadan önce yada gece ilk uyandığında muhallebi tarzı sevdiği koyu kıvamlı bişey yedirebilirsiniz.Daha az uyanacak belki hiç uyanmayacak emin olun.Yazık çocuk aç kalıyo.1 yaşında oğlum var geceleri bazen 2 saatte bazen saatte uyanıp emiyor. bende artık bu alışkanlığını bırakmak istiyorum. tecrübeli annelerin fikrine ihtiyacım var ne yapabilirim??
Merhaba baya olmuş mesajı yazalı ama merak ettim ne zaman düzeldi çocuğunuz gece uykusu . Şu anda aynı durumdan muzdaribim 1 yaşında oğlum gece saat başı kalkıp emiyor .Konu acilali baya olmus ama yazmadan edemicem.benim de onbir aylik oglum.her saat basi uyaniyor.
Gece emzirmeyi biraktim
yatmadan once evet mama da veriyorim
uyku.egitimi.denen seyi de yaptim.
Kendi kendine uyumayi.evet ogrendi ama saat basi uyanmasi duzelmedi.
Yani yorum yazan arkadaslarin dediklerinin hepsini yaptim.baska cozumu olan ya sa bunu asmis.biri varsa onerilere hala.acigim
umudumu kaybettim sayilir....
Napcaz biz böyle ne zaman düzelecekler acaba ? Sütten kesince düzelirmi acaba tek umudum o benim13 aylık ve aynı durumdayız saat başı emiyor yanıma alıyorum bu sefer 10 dakikada bir kalkıp kendi açıyorMuhallebi filan yedirip yatırmak hiç fayda etmedi
Nasıl keserim bu durumda hiç bilmiyorumNapcaz biz böyle ne zaman düzelecekler acaba ? Sütten kesince düzelirmi acaba tek umudum o benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?