Gece uykusu

Hulyace

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2020
24
4
1
27
Merhaba arkadaşlar 31 haftalık hamileyim 1 haftadır geceleri uyuyamıyorum kısa süreliğine uykuya dalıyorum bi panikle uyanıyorum gözlerimden uyku akıyor ama beynim uyumuyor sanki, nefes darlığıda yaşıyorum lütfen yardım edin benim gibi olan varmı psikolojiğim bozuldu artık geceleri sürekli ağlıyorum..

Bunun altında illa bir sebep yatıyor onu bulmaya çalıs canım. Bsy mi oldu bir korku mu yasadın basaçıkamadığın zaman bir psikoloğa görün bu bebeği çok etkiler bak. Sadece anne karnında dğl bir uzmandan dinlemiştim çocukta ilerki yaslarda bazı sıkıntılara sebebiyet veriyır evhamlandırmak istemem ama bsyler yapman lazım.
Bende 30 haftalık hamileyim geceleri sürekli uyanıyorum ara ara bende de nefes darlığı oluyor bendeki sebep korku sürekli kabus görüyorum bi tıkırtu duysam uykumu kaçırıyor sebep belli bende

İnan sebebini bilmiyorum canım bişeyden mı korkuyorum ne oluyo bilmiyorum bildiğim tek şey çok kötüyüm gündüzleri uyurken neden geceleri uyuyamıyorum daha öncesinden yoktu 1 haftadır böyle bunaldım artık sabrım kalmadı tükendim ne yapmam lazım bilmiyorum doktora gidiyorum ilgi alaka yok çaresizim

Çok geçmiş olsın o gece uykusuz hallerini çok iyi bilirim çok fena. Gündüzleri uyumamaya bak uykun gelse de uyuma ki gece uyku uyuyabilesin. Dua oku ben çoook faydasını gördüm. Bu pandemiden dolayı gerçekten sağlık hizmeti çok değişti bende de aynı sorun özele gidiyorum artık

Çok teşekkür ederim canım benim Allah razı olsun

Cnm bende şuan 20 haftalık hamileyim...Ve uyku gözümden akıyor resmen ama ona rağmen uykuya dalmakda zorlanıyorum.. sürekli beyin uyanık sanki. buda beni çok rahatsız ediyor..uykulu bi şekilde yatağa giriyorum ama hiç bi şekilde o uykuya geçemiyorum hatta ağlıcak hale geliyorum.. bana eşimde söledi gece çok uyanıyorsun sürekli yatakta dönüyorsun die..

Off ne yapmamız lazım bizim işkence çekiyorum her gece inşallah kalıcı olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…