• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gece uykusundan aniden kalkıp ışığı açıp anlamsizca saga sola bana bakan koca Delirmek üzereyim :(

Çözümü hocada aramayın bence eşinizin durumu son derece önemli ve tıbbi. Tabii ki Allah'a dua edin o size güç verir ama hocalarla vakit kaybetmeyin derim ben.
Tanıyı hiçbirimiz koyamayız eşiniz gitmeyi kabul etmese de siz bir psikiyatristten (en azından şimdilik aklıma en yakın dal bu geldi) randevu alıp konuşun, neler yapabileceğinizi düşünün.
Gün içinde davranışları nasıl?

Allah yardımcın olsun canım.
bence mutlaka bir şeyler yapmalısın.
daha fazla tehlike bir hal almadan.
çünkü ciddi bir şey gibi geldi bana.
belki arkadaşlar kızacak bana ama ben hocaya da gitmeni öneririm.
psikiyatriye de gitmeli ya da sen dr gidip durumu anlatmalısın.
dr ona göre ilaç yazar.
sen içmesen de olabilir belki ama eşine ilaç şart.

Sizin anlatıklarınıza bakılırsa sorun ; Psikolojik . Çünkü yanıbaşında dayısı var rahatsızlıgı olan ve anlattıklarınıda bence epey kafaya takmış etkilenmiş. Bazı insanlar hassas olur hemen etkilenirler. Allah yardımcınız olsun her ikinizinde.

Insomnia falan mı acaba, ay tövbe tövbe ya şizofren midir nedir, sen ne düşünüp de evli kalıyorsun bu adamla canına mı susadın? E kameraya çeksene sen de 2 yıldır her gece gidiyorsun git bir psikiyatriste göster anlat her şeyi ya da ben olsam boşanma avukatıma veririm görüntüleri. Psikolojik bu hacı hoca karıştırmayın dinle hiçbir ilgisi yok bunların.

Bir kere babam annemi boguyordu.. Uyurken,annemin Boğaz'ına sarılmış...annemde sabah bunu gülerek bize anlattı.
Babam rüyasında annemin onu aldattığını görmüş.. :)))

Kocanız epileptik ataklar geçiriyor. Vakit kaybetmeden bir noroloji doktoruna gidin.

Bu olay hacı ile hoca ile olacak iş mi ki? O zaman bilim neden var, hasta olduğumuza doktora gitmeyelim madem. Baı yorumlar okudum da. Dua elbette mükemmel bir şey ama , bilim de önemli.
Yazdıkların çok ciddi sanki, bak benim eski ev arkadaşımın bir arkadaşı vardı onun sevgilisi de böyle tuhaf davranışlarda bulunuyordu bir gece uykudan uyanıp kızı sen beni aldatıyorsun diye tekme tokat dövmüş hastanede yattı o derece. Sonradan onun şizofreni olduğunu öğrendi. Tabii eşinin durumuna en güzel yorumu psi. yapar bence ikna et. Acaba yaptığının farkında değil mi. izli bir kamera alıp çek izlettir ona gerekirse. Ben olsam böyle bir adamla 2 yıl geçiremezdim..

bende 5-6 yaşlarındayken uykumdan ağlayarak uyanıp evdeki koyu renkli perdeleri ve yapma çiçekleri göstererek "geliyorlar beni almaya geliyorlar baba lütfen beni verme" falan diye ağlarmışım, korkarmışım o eşyalardan :(
beni de hocaya götürüp okutuyorlardı sonra geçti :-/
şimdi de çok yorgunsam uykumda konuşuyormuşum eşim söylüyor ama ben ne konuştuğumu yada ne dediğimi hiç hatırlamıyorum :-/

Geçmişinden kalma bisiler bilinçaltını kurcaliyor olabilir mi.. Benim babam 93 senesinde vurulmuş o günden beri her gece avazi çıktığı kadar bağırır uykusunda arada da kolunu sağa sola savurur tabi arada annemede denk gelir savurdukları ondan canım annemde kalkar gider salonda yatar..
Çok zor durumunuz Allah yardımcınız olsun...

Ne hacı hocası Allah aşkına? Böyle şeylerle uğraşmayın,gidin bir psikoloğa yardım alın,normal değil bu durum.Her insan gece uykusundan ani şekilde kalkabilir,kabus görmüş olabilir.Ama eşinizin durumu daha farklı,gece gece tırnak kesmesi,köpek demesi çok garip bir durum.

Günlük hayatinda tam anlamoyla cift karakterli bir yapısı var.disarida normal davaraniyor herkes için ne kadar efendi ne kadar agirbasli vur ensrsine al lokmadini tarzinda tarzinda hataketler sergilerken eve girdigimiz andan itibaren surat ifadesiyle basloyor hersey. Sipastik haraketler agzini yuzunu oynatmalar ikide bir bana kopek ,elimde kalcak , arkam dönük diyelim vuruyor gibi haraketler yapma, mutfakta bur kac sefer birseyler hazirlarken bicakla sessiz guya ben görmüyorum gibi boyle saplican gibi arkamdan haraketler yapma gibi gibi birsürü anlamsiz haraketleri var.aglarim guler yapma derim soyleme derim ki dilimde tüy bitti laftan niye anlamaz insan bosanacagimida kac kere söyledim...

sadece uyku ile ilgili değil ama sizin sorununuz... şizofren mi acaba... acil tedavi olması gerek.. ya size birşey yaparsa. terapi görüyormuşsunuz. bence eve gizli kamera tak. gün içinde kaydetsin. o kayıtlarla terapistinize yanlız gidin ve danışın.

Tedavi sart. Ailesine sordunmu bu durum öncedenmi varmıymış.şizofreni filan olurda allah korusun..

Canını seviyosan uzak dur. Bilmiyorum ama ciddiyetin farkında mısın?

Gün ışığında okumama rağmen korktum..allah sabır versin. Acilen hem psikiyatri ye hem de bi hocaya okutmaya götürün. Gece kalkıp tırnak kesmesi, size göreceksin gününü der fibi bakması kulağa hiç hoş gelmiyor. Acilen doktor ve hoca yardımı alın.sizin için gerçekten endişelendim

Gün ışığında okumama rağmen korktum..allah sabır versin. Acilen hem psikiyatri ye hem de bi hocaya okutmaya götürün. Gece kalkıp tırnak kesmesi, size göreceksin gününü der fibi bakması kulağa hiç hoş gelmiyor. Acilen doktor ve hoca yardımı alın.sizin için gerçekten endişelendim

Tüyler ürpertici ve ilginç...
psikoloğa gidin muhakkak.dua okuyun gerekirse hocaya falan götürün bir muska yazsın.Cin falan olabilir mi acaba :O

bence sen bu adamı bırak
elin delisinin elinde kalma bırak ailesi uğraşsın

Mune Mune bu sayfa içerinde uyarıda bulunmuş,uyarı gelmesine rağmen hala devam ediyor dini yorumlar.
Bu sebeple kapatılmıştır.

Back
X