gece uyuyamıyorum uyku düzenim mahvoldu :(

afkzbyd

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2012
312
1
0
Konya
ya aslında gercekten bu bi sorun uyku düzenim berbat gece uykum gelmiyo ancak sabah 4 buçuk 5 e dogru uyuyabiliyorum öglende 2 buçukta kalkıyorum uykum gelsin diye sabha kadar uyanık kaldım ama öglen 12 de tekrar uyuyakaldım bu saatte bile ayaktayım sabaha kadar uyanık durayım diyorum dayanabilirsem yakında erken kalkmam gerekiyo nasıl yapcam inş aksam uykum gelir offf sizce ne yapmaıyım

Son düzenleme:
Gördüğün gibi aynı sorun bende de var ve şu anda günün aydınlanmasına rağmen zerre uykum yok. Haliyle de öılen 2-3 gibi kalkıyorum. Ama son 2-3 gündür erken kalkmaya çalışıyorum. Bunun için annemden yardım aldım. Ne olursa olsun beni 10 da uyandır dedim ama 12 de ancak kafamı kaldırabildim. Bence ilk olarak erken yatmaya değil erken kalkmaya alışmalıyız. Erken kalkınca haliyle gece erken uykumuz gelicek. Birinci ikinci gün olmasa bile üçüncü gün elbet erken uyurum diye düşünüyorum. Off ya ramazanda böyle oldu :(

Benim zaten oldum olası uykuyla sorunum vardı. Bana kilo aldıran önemli faktörlerden birisi budur. Annem beni bu sabah yüzüme su silkerek uyandırmaya çalıştı düşün.. Şimdi iki telefonumu da saat 10 a kurdum umarım uyanırım çünkü bu sorunun başka bir çözümü yok. Bir kaç gün sersem gibi geçicek ama umarım başarırım. Bir de kitap okumak benim çok uykumu getiriyor. Sana da faydası olur. Kahve de tüketmiyorum gün içerisinde. Alıştırmam lazım kendimi okullar açılacak :(

Son düzenleme:
çok benziyoruz ya telefonumu ayarlıyorum 10 buçuga geri kapatıp yatıyorum kalkınca kendime sinir oluyorum :1:

Çalışmıyorsan veya okula filan gitmiyorsan normal. Yazları benimde uyku düzenim bozuluyor, sabah kalkmaya değicek uğraşacak birşeyler bulmak lazım

Ben kendimi yoruyorum. Mesela bu gün temizlik yaptım epey. Kendimi aştım ama yok :( bu gün uyumamak gibi bir şeyi deneme kararı aldım bakalım bu gün uyumazsan yarın erken uyuyabilecek miyim ?

Ben sabah 7 akşam 7ciyim.
Aynen benim de beynim ve uykum çok kötü oldu.
Umarım okul başlayınca düzelir Allahım çok kötü birşey bu uyku düzensizliği.

işte beni anlatan topik ağlamak istiyorum resmen basım agrıyor dayanamıyorum ..
ramazan böyle yaptı beni birde askerimin gelmesine 9 gün kaldı heyecandan düşünmekten uyuyamıyorum
uykum geliyor giriyorum yataga yine aynı uyuyamıyorum düzeltmem lazım kendimi ya of :14:

aynen ya ama bugün hiç uyumayacam kararlıyım

O kararı kışın uyguladım canım bi ara yine böyle olmuştum.Sabah 10da kalktım zar zor dayandım aksam 9da yataga düştüm :9:
Bugünde öyle yapmayı düşünüyorum uyumamam gerek ya :44:
Nasılda dayancaksam :31:

benim gözler agrımaya basladı ve uykum gelmeye offf yatmamam lazım ya yoksa benimki 4 ü bulur kalkmam:)

benim gözler agrımaya basladı ve uykum gelmeye offf yatmamam lazım ya yoksa benimki 4 ü bulur kalkmam:)

Bende geldim pc basına dedim kesin uykumu getirir çarem bu ne yapayım :9:
Henüz gözlerde bi yanma yok :9:
Oy Allahım akıl ver bana :27:

Yalnız olmadığımı görmek beni bir nebze de osa mutlu etti. Sanki bu sorunu sadece ben yaşıyormuşum gibi geliyordu. Ben de de esnemeler falan başladı ama uyumayacağım. Bu günde yorulursam erkenden uyurum gece ve herşey yoluna girer :)

Back
X