Gece uyuyamıyorum yardimmm

ikizgebee

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2025
19
1
1
28
17 haftalık gebeyim ama daha şimdiden geceleri uyuyamıyorum ne tarafa yatsam hic rahat değilim yastik koyuyorum olmuyor ayak bileklerim bacaklarıma da ağrılar giriyor bazen son 1 haftadır hep uykusuzum 😔😔😔

17 haftalık gebeyim ama daha şimdiden geceleri uyuyamıyorum ne tarafa yatsam hic rahat değilim yastik koyuyorum olmuyor ayak bileklerim bacaklarıma da ağrılar giriyor bazen son 1 haftadır hep uykusuzum 😔😔😔
Kan değerlerinize baktırdınız mı?(magnezyum ferritin) Bu haftalarda yatamamak pek sorun olmuyor aslında .bacak aranıza veya ayaklarınızın altuna yastık koyabilirsiniz.

Aynı bende öyleyim bende 18+5 gebeyim ama eklem ağrıların dan uyuyamıyorum ne tarafa yatsam rahat değilim kafayı yicem

Bendede oluyordu bacak ağrısından uyuyamıyordum magnezyum eksikliğindenmiş maden suyu içiyorum vitamin kullanıyorum şuan daha iyiyim çok şükür

Back
X