Gece vardiyesı :(

okur

elbet bir gün...
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2009
799
3
96
Diğer
cnm sıkılıyo
bende sızlerle paylaşayım dedım
eşim yarın gece varıyesıne dönüyor aslında norlade gündüz calısır ama 1 2 haftadır işler böyle gidiyo ve ben hiç yalnız kalmadım korkuyorumm
biz kayınvalıdemlerle beraber oturuyoruz ama şimdi onlarda yok 3 katlı evde yalnız kalcam
herhalde kociş işte bende evde sabahlıcaz anlaşılan
hiç sevmiyorum bu varıye olayınıı sinir sinir gece uyan işe git sabah gel biz evde sus pus babiş uyuyacak dıyee off
bebişimde uyuyoo uynsa hemen atacam kendımı sokagaa

haa bide çalıştıgımız yer paramızı zamanında ve denk verse cnm yanmıcakk
off krız mı yaptı dıcem ama bu ezelden böylee
adama diyoruz calış kpss ye gır falan agırgelıyo tabı dersmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben calışmakk oylee duruyoruz bakalmımm

en azından bir işi var ve sağlıklıyız diyip şükredip oturucaksınız. malesef hayat şartları çok zor. canım sıkılıyo şu böyle olsun gibi bir lüksümüz yok.
benim eşimde sabak 5 e kadar çalışıyor. gelince tv izliyor yator akşam üstü 6 da uyanıyor. o saate kadar ben uyumaya çalışıyorum onunla sabaha kadar onu bekliyorum. işlerimi iş düzenine göre ayarlıyorum. başka bir şansımız yok. şükredip oturmamız lazım.
bende yalnız yaşıyorum. apartmanda oturuyoruz. birde köpeğimiz var evde onunla vakit geçiriyorum.
eşimi sabaha kadar bekleyip o gelince onunla uyuyorum... malesef hayat şartlarına ayak uydurmak bazen akışa bırakıp mutlu olmak gerek.

yakın akraba filan yokmu..onu cagırısın sohbet filan derken sabah olur.......
kımsen yoksada.........
kapını pencereni iyice kitliyeceksin.......
önlemini alcaksın..........allah emanet sabahı bekliyeceksin......yapacakta bir şey yok......

senden önce eşinin gayretli olması ve sınava calışması gerekir.......
senin bir şeyler demen yada zorlaman .......bir netice vermez........

benimde eşim vardiyalı ama ben evimde kalıyorum.yeni evliydik kalıyordum halada kalıyorum.kimsede uyuyamam ben nede kimse kalsın yanımda öyle daha rahatım..korkmuyorum duamı ediyorum yatırıyorum.alışmaya çalış canım..

bende eşim vardiyalı çalışır.bende evde tek kalıyorum..bişi olmaz canım korkma..korkarsan bir ışık aç evde

cok saolun canlarım zaten a halıme bınlerce şükürler olsun
ama ılk defa yalnız kalcak olunca biraz düşündümm uyumıcam zaten beklıcem namaımı kılar duamı ederım inş.korkmam

bende buna benzer bir konu açmak istiyordum benim eşimde çok yoğun çalışmaya başladı bazende sabahlıyormafoldumbenmafoldumben:gitme:
Bende acayip sıkıldım bu durumdan yaaa.
Dediğin gibi hakkını alabilse gam yemiycem ama nerdeÇok üzgünüm çoook
Işığın açık birde kötü şeyler düşünme yani yoktan yere kendini korkutma:teselli:

yorumlarınız için teşşekürlerr demekkı yalnız deılımm bu gun gece başlıyoruzz

benım esımde vardıyalı..evlendıgımız ılk haftada gıttı hatta gece :)
Kayınvalıdem kalayım dedı yok dedım kalma..

süreklı yalnız kalırım kı..buraya da gelın geldım eşimden baska tanıdıgım kımse yok :)

hiç korkmam ben..

eğer korkuyorsan tv acıpta yat :)

bu gece benım de esim yok :)

normalde kendı evımde yalnız kalıyorum gece ye gıttımı ama ozamanlar kayınvalıdemler yukarda oluyor ev bom boş olunca ufak bı tıkırtıda yüregim küp diye kalkıyo
ama alışmak lazım tabii onlar olamsaydı ve ben sureklı yalnız kalsaydım mecbur olcaktı
ee
eninde sondunda yalnız kalcagız degılmıı :a015:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…