Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba,ben bursaya1,5 saat uzak mesafeli bi yerde oturuyorum da sizin yazılarınızı okudum.burnumu yaptırmayı düşünüyorum sizde yaptırmışsınız nasıl memnun musunuz?birde fiyat hakkında bilgi almak istiyorum?
Merhaba,ben bursaya1,5 saat uzak mesafeli bi yerde oturuyorum da sizin yazılarınızı okudum.burnumu yaptırmayı düşünüyorum sizde yaptırmışsınız nasıl memnun musunuz?birde fiyat hakkında bilgi almak istiyorum?
merhaba..burnumdan çok memnunum doktorumdan çok memnunum sadece ameliyat sırasında değil sonrasında da çok yardımcı oldu 5 ay bitti bidahaki ay tekrar kontrole gidicem şimdilik herhanfi bir probleme rastlamadım bundan sonrası zaten benim korumamla alakalı..kesinlikle tavsiye ederim fiyat hakknda da burnuna bağlı zaten randevu ücretsiz gidip merak ettiklerini fiyat hakkında bilgiyi ücretsiz bir şekilde randevu alarak öğrenebilirsin zeynep
teşekkür ederim zaten doktorun kendi kliniği var bu sitede de bi ara reklamı vardı esteticare orada muayenesini de ameliyatını da yapıyor zaten zeynep :)