Yaa cok uzuldum.bizde ise yaradi cok sukur.ise yaramasaydi yanmistim yoksa.her gece ayni dert...uyku yok.cok zor oluyodu coookbnm kızım 21 aylık çok uyanıyo memeden kestim alışamadı henüzz çok uyanıyo sallamakla zor daldırıyorum uykuya lavantayı denemiştim bizde işe yaramamıştııı
Bilmiyorumki ibrahim saracoglu soyledi.bende denedim.benim oglumda ise yaradiLavanta ne yapıoda uyutuyor ilk defa duydum
İyi ne güzel aklımızda bulundu :)Bilmiyorumki ibrahim saracoglu soyledi.bende denedim.benim oglumda ise yaradi
InsaAllah ise yaricaktir.bizim oglan hic uyumuyodu geceleri.cok sukur ise yaradi.hatta daha once konu acmistim uyumuyo diye burayaBenim sıpa da çok uyanıyor denicem inşallah işe yarar.
Zarari yoktur heralde tam kesin bilgi sahibi degilim ama.ne zarari olurki bebeklere.benim oglumda bi zarari oldugunu gozlemlemedim.ama faydasi oldu sabaha kadar kesintisiz uyuyobir zararı var mı ki bebeklere ?
CİĞERLERİNE FELAN KOKU RAHATSIZ EDEBİLİRMİ ASTIM FELAN YAPAR MI Kİ SONUÇTA KÜÇÜCÜKLERZarari yoktur heralde tam kesin bilgi sahibi degilim ama.ne zarari olurki bebeklere.benim oglumda bi zarari oldugunu gozlemlemedim.ama faydasi oldu sabaha kadar kesintisiz uyuyo
Zarari olsa ibrahim saracoglu onermezdi heralde cocukar icin diyeCİĞERLERİNE FELAN KOKU RAHATSIZ EDEBİLİRMİ ASTIM FELAN YAPAR MI Kİ SONUÇTA KÜÇÜCÜKLER
Rica ederim insallah ise yararbızımde gece uyku sorunu var deneyecegım bılgı ıcın tsk
Onemli degil insallah sizde faydasini gorursunuzBenimde 2.5 yaşında ki oğlum çok sık uyanıyor hopp soluğu bizim yatakta alıyor bende deneyeceğim bilgi için teşekkürler
Mrb bayanlar bilen bilir belki ben genelde cocuklarla ilgili cok soru soruyorum size.ama bu sefer soru sormak degil bilgi vermek icin konu actim.insaAllah sizdede faydali olur.4 yasindaki oglum uzun suredir geceleri uyumuyodu.odasi ayri bu arada.uykuya dalana kadar yaninda oturuyodum.uyudugunda kalkiyodum.ama gece cok defa uyaniyodu.ve her uyandiginda illa beni odasinda gormek istiyodu.sanirim korkuyodu odasinda tek kalmaktan.gecenlerde tv da ibrahim saracoglu uyumayan cocuklarin bas ucuna lavanta koyun uyurlar demisti.bende son care koydum.(lavantayi kullanmadigim ince corabin hani ten rengini belli eden varya pantolon corabi diyede geciyo) onun icine koydum.agzinida iple bagladim.onun gormucegi tarafa yatagin arka kismina bagladim.simdi 20 gundur masaAllah deliksiz uyuyo geceleri.bizde ise yaradi sizinle paylasmak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?