geceleri uykuda sürekli ağlamak

sekerzadem

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2018
319
220
103
Merhaba 2 aylık hamileyim düşük tehlikem var ve daha öncede bu aylarda bebeğimin kalbi durmustu.Geceleri rüyamda bebeğimin düştüğünü veya öldüğünü görüyorum ve uykumda sabaha kadar ağlıyorum sabah uyandığımda aglamaktan bogazim filan ağrıyor bugün de çok basit bir olaya tepki vererek saatlerce ağladım hamile olduğuma sevinemiyorum bile...

her gebelik düşükle sonlanacak diye bir sey yok ki.
ilk dusugunuzun sebebi arastirildi mi

Kotu dusunmeyin lutfen.
Anliyorum bilincaltiniza yerlesmis ama kotu dusunceleri uzaklastirin.
En guzel zamanları kendinize zehir etmeyin.

Merhaba 2 aylık hamileyim düşük tehlikem var ve daha öncede bu aylarda bebeğimin kalbi durmustu.Geceleri rüyamda bebeğimin düştüğünü veya öldüğünü görüyorum ve uykumda sabaha kadar ağlıyorum sabah uyandığımda aglamaktan bogazim filan ağrıyor bugün de çok basit bir olaya tepki vererek saatlerce ağladım hamile olduğuma sevinemiyorum bile...
Ölmesinden korktuğunuz canlıya böyle yaparak zarar veriyorsunuz. O ağlamalar vs çok zararlı bebek için. Bence terapi alın

Cok normal ama düzeltmelisiniz.Sadece cocuk konusunda da değil yasadıgımız olumsuzlukları emsal görüp,hep tekrar edecek sanıyoruz,sonra korkularımızla hayatımıza negatif yön veriyoruz

Hamileliğimin ilk aylarında ben de çok kabuslar görürdüm hepsi bilinç altındaki korkularımıza dayanıyor.Yatmadan mutlaka güzel şeyler düşünüp dua okuyun

Hamilelik+rüya demek
Hamileler hep rüya görür sebebi artan hormonlar oldugu söyleniyor ve korkularımız rüya ile karsımıza cıkar cunku ruyayı gösteren bizim bilincaltımız. Kısacası beynimizin oyunları cok takılmayın Allaha dua edin nasibi varsa gelecektir dünyaya
Saglıklı bir hamılelik dilerim 🤲

Biraz kendini rahat bırak olumsuz düşündüğün için o rüyaları görüyorsun. Bilinç altında kötü düşünceler var demekki. Büyüklerimiz ne demiş iyi düşün iyi olsun.

Nasıl ki hic bir kardeş hic bir kardeşe huy olarak görüntü olarak asiri benzemiyorsa hamilelik de oncekiyle ayni olmaz.

Değişikliğe inanın. Her sey aynı olacak diye bir durum yok.
Beyniniz sizinle oyun oynuyor iizn vermeyin.
Ruya konusunda da herkese hamileliğin ilk başlarında kötü rüyalar görebiliyor.
Benim akrabalrimda ilk çocuğunu kaybedenlerin sayısı en az 5 kişi. Sonrakiler hepsi saglikli bir hamilelik hamilelik sonucu sağlıklı dogdular.

Ilkine kendini cok iyi hazirlmayabiliyor demişti doktorum hem rahim hem beyin hazirlanmakta zorlanirmis.
O yüzden 2. Hamilelikler daha sağlam devam ediyor.

Oyle düşün.
Ve olumlu ol devamli. Ağlama psikolojin bebeğine de yansiyacak nasıl bir Bebek hayalin varsa şu an öyle ol. Hoşçakal.

Back
X