Bügün aniden bir kk ya bir göz atayım dedim ve tam 2 sene önce ilk konumu burda paylaştığımı farkettim:). Aslında o kadar da uzun bir zaman geçmemiş ama koca bir ömür geçmiş gibi geldi bana arkaya dönüp baktığımda... Eğer merak eder bakarsanız görürsünüz neler neler yaşadığımı :) Hayatımın en zor anlarında derdimi burda sizlerle paylaşarak az da olsa avunmuştum, en güzel yorumlarınızı tekrar tekrar okuyarak uygulamıştım. Bu son iki sene içerinde bende büyük bir devrimler yaşandı kişisel olarak baya bir değiştim, hamdım piştim yandım gibi oldu galiba. Halende hatalar yapıyorum ara sıra ama eskisi kadar yıkılmıyorum ve üzülmüyorum. O zaman üzüldüğüm şeyler şuan hiiiiç ve hiiiç tınlamıyorum bile, son bir aydır özellikle çok huzurluyum. Bu anı beklemişim hep... Çok şükür geldi. Geriye dönünce diyorum ben bir güçlü insanmışım, yaşanan onca üzüntü, ihanet, işsizlik, parasızlıklara rağmen dersler alarak, olduğumdan daha da akıllı ve tecrübeli olarak, herşeye rağmen insan olarak, kendi vicdanım karşısında temiz olarak kalmayı becerebildim... Çok ağladım, içimde fırtınalar koptu, yandım yandım , sızladım, belki birine göre o kadar da trajik değildi ama benim yaşadıklarım ağır gelmişti o zaman diliminde.
Halende benı düşündüren çok konular var, onlardan biri de evlilik, karşıma hayırlı bir kısmet çıkmasını diliyorum, benim için dua edebilirmisiniz?
30-31 yaşında evlenim de çok mutlu olan, iyikide bu zamana kadar evlenmemişim diyenler varmı aranızda?
Yorumlarınızı sabırsızlıkla bekliyorum:)
Halende benı düşündüren çok konular var, onlardan biri de evlilik, karşıma hayırlı bir kısmet çıkmasını diliyorum, benim için dua edebilirmisiniz?
30-31 yaşında evlenim de çok mutlu olan, iyikide bu zamana kadar evlenmemişim diyenler varmı aranızda?
Yorumlarınızı sabırsızlıkla bekliyorum:)