Geçen ay kimyasal gebelik geçirdim bu ay adetim gecikti normal mi?

Faattoss

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2019
998
714
103
28
Merhaba hanımlar buraya da yazmıştım geçen ay kimyasal gebelik geçirdim ve bu ay 3 gün adetim gecikti göğüste hassasiyet şişlik kasıklarıma da kramp giriyor sürekli 10 sn falan sürmeden geçiyor 2 gündür de kahverengi ye benzer akıntım var acaba hamile miyim yoksa kimyasal sonrası bunlar normal mi yaşayan var mı?

Inş hamilesindir. Ama diğeri de olabilir. Alınan bebek sonrası vücut 3 ayda ancak kendine geliyor.

kımyasaldan sonra vucut şaşabılıyor ama soylede bırsey var kımyasal gebelıgın peşine hemen hamıle kalanlarda cogunlukta takıp et canım Rabbım gonlune göre versın

Inş hamilesindir. Ama diğeri de olabilir. Alınan bebek sonrası vücut 3 ayda ancak kendine geliyor.
Kürtaj falan yaşamadım tam da adet günümde olmuştu adetim geçmemişti daha her ay da düzenli olurdu bu ay gecikti inşAllah hamileyimdir

Merhaba hanımlar buraya da yazmıştım geçen ay kimyasal gebelik geçirdim ve bu ay 3 gün adetim gecikti göğüste hassasiyet şişlik kasıklarıma da kramp giriyor sürekli 10 sn falan sürmeden geçiyor 2 gündür de kahverengi ye benzer akıntım var acaba hamile miyim yoksa kimyasal sonrası bunlar normal mi yaşayan var mı?
Merhabalar bnde aynı seyleri yaşadım değerim 32 den düştü ve 7 gün aynı adet gördüm bu ay 3 gündür. Gecikme var .sizin değer kaçtı acaba ?

Back
X