Geçen ay klomen kullanmıştım hamile olabilir miyim?

ruhay

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2024
1.648
1.118
48
Kızlar merhaba.Ben ay tüp bebek tedavisine başladım.Doktor klomen kullandırttı.Bir yumurtam büyüdü yumurta toplamaya çağırdı ama biz gidemedik bir sonraki aya kaldı.Her ay adet olurum düzenli ama günleri değişebiliyor.Geçen ay 30 günde adet oldum bugün son adetimin 29.günü.Dün yorgunluk ve halsizlik vardı.Bugün de ishal bulantı karın bacak bel ağrısı ile uyandım.Hamilelik olabilir mi?Çok kötüyüm.Eşimin duruşması vardı mecbur gitti.Geldiğinde doktora götürecek

Canım öncelikle İnşallah vardır bunlar regli belirtisi gibi çünkü regli zamanı ya da öncesi ishal gibi oluruz.
hamilelik te kabızlık olur derler ben bazen hamile olmadığımı ishal gibi olunca anlıyorum
Bir doktora sormuştum normalde kabızlık sorunu çekiyorum ama regli döneminde ishal gibiyim dedim doktor regli döngüsüne girdiğimizde bağırsakları çalıştırırmış o yüzden olurmuşuz
Aklında bulunsun

Bu yaşıma kadar adet öncesi ishal olduğumu hatırlamıyorum.Sürekli kabızlık çekerim ama adet öncesi sadece bağırsaklarım daha iyi çalışır o kadar.Ama bugün yaşadığım bambaşka bir şey.İshalle beraber bulantı baş dönmesi bacak ağrısı baş ağrısı bel ağrısı ne ararsan var.Hastanelik oldum.Serum takıldı.Serumdan sonra bulantım azaldı.Ben illaki hamileyim demiyorum zaten.Enfeksiyon falan kapmış olabilirim.Yüksek ihtimalle öyle.Sadece adet olmam gereken günlerde bu durumu yaşadığım için şüphe ettim.Cevabınız için teşekkür ederim

Salgın var canım herkeste aynı şikayetler var bende kaç gündür öyleyim normalde hep kabizim gebeliğin başından beri şuan hep ishal baş dönmesi mide bulantısı kusmam var

Ama inşallah sizinki gebeliktendir

Salgın var canım herkeste aynı şikayetler var bende kaç gündür öyleyim normalde hep kabizim gebeliğin başından beri şuan hep ishal baş dönmesi mide bulantısı kusmam var
Çok geçmiş olsun canımRabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah Burda gebeliğin başından beri ishal yaşıyorum diye yorum yapanları görünce acaba mı dedim.Rabbim şifa versin herkese

Allah razı Rabbim size de nasip etsin inşallah Bu belirtiler herkeste aynı olmayabiliyor örnek vereyim benim adet belirtilerim de her zaman öncesinden göğüsler ağrır ve migren başlar ama adetimi beklerken asla bir belirtim olmadı ve bende adet olacağım zaman ishal oluyorum bu sefer kabizdim . Takı bu hafta bu salgına yakalanana kadar . Kimininde hamileligi ishalle geçer kimi hiç belirti yaşamaz inşallah o beklenen adetiniz gelmez

Aynen canım herkeste farklı oluyor belirtiler.Güzel duaların çok teşekkür ediyorum.Tüp bebek yaptırıcaz zaten geçen ay bir yumurtam büyüdü ama gidemedik.Adet olmayı bekliyorum tedavi için.Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah

Amin inşallah hakkımızda hayırlısı olsun

Sabah test yapmıştım negatif çıkmış gebelik testi.Enfeksiyon kapmışım.Birkaç gün önce musluk tan su içtim.Eşim sıkı sıkı tembih etmişti musluktan içme diye.Haberi olsa çok kızar bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…