• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geçen gün konusunu açmıştım

Portakalli ordek

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2016
7.940
3.677
123
Geçen gün konu açmıştım.En yakın arkadaşım yazmıyor diye.Sizce yazım mı cevap.Bunları yazmış.Tabi bana yazmadıgı sürede hep sevgilisiyle konustu ılgılendı.Bahane bunlar.
[05/02 00:09] Aslı: benm sikintli zamanlrim oldu kendi icime kapandim
[05/02 00:10] Aslı: Yazmadim die alindiysan kusura bakma senle bi sorunum yok benim, watsba grip cikip duriosun mesajmi gormuosun konusmucksan sole yazmam bi daha
[05/02 00:10] Aslı: Senle ilgli sorunum problemim bi sikintim yok, insanin bazen buhran depresyonli donemlri oluo bu yuzden kimseyle konsmk gorsmk istemiosun
[05/02 00:11] Aslı: Yogun tempom vardi biliosun çöktüm herseyi bosladm ev is geri kalan zammda hep uyudum toparlamaya calstm kendmi

Geçen gün konu açmıştım.En yakın arkadaşım yazmıyor diye.Sizce yazım mı cevap.Bunları yazmış.Tabi bana yazmadıgı sürede hep sevgilisiyle konustu ılgılendı.Bahane bunlar.
[05/02 00:09] Aslı: benm sikintli zamanlrim oldu kendi icime kapandim
[05/02 00:10] Aslı: Yazmadim die alindiysan kusura bakma senle bi sorunum yok benim, watsba grip cikip duriosun mesajmi gormuosun konusmucksan sole yazmam bi daha
[05/02 00:10] Aslı: Senle ilgli sorunum problemim bi sikintim yok, insanin bazen buhran depresyonli donemlri oluo bu yuzden kimseyle konsmk gorsmk istemiosun
[05/02 00:11] Aslı: Yogun tempom vardi biliosun çöktüm herseyi bosladm ev is geri kalan zammda hep uyudum toparlamaya calstm kendmi

eski konunuzda ilk mesaja bakabildim
1 ay yazmamış! 2 gün 3 gün değil, 1 ay!
valla bu depresyondaydım, buhrandaydımla açıklanabilecek bir şey değil bence

eski konunuzda ilk mesaja bakabildim
1 ay yazmamış! 2 gün 3 gün değil, 1 ay!
valla bu depresyondaydım, buhrandaydımla açıklanabilecek bir şey değil bence
Bayaa yazmadı.Belki 1 aydan fazladır.Hep onun işi onun derdi.Tahmınımce ayrıldı o cocuktan o yuzden bana döndü

Back
X