Geçen hafta atımı vardı bu hafta yok bana akıl verin ne olur yalvarırım

Cngz44

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2023
554
215
33
31
Geçen hafta doktora gittim kalp atımı vardı ama çok azdı doktor çok yeni dedi 7 haftalık hamileyim bir hafta sonra gel dedi ve bugün gittim kalp atımı yok 1 haftadır da mide ağrısı mide yanması cabası alt katta daha büyük ultrason var oradada incelesinler dedi indim orada da baktı doktor normalde bu haftalarda gümbür gümbür kalp atımı olması lazım ama yok bu yüzden kürtaj şart dedi ve yarın sabah aç karnına gel tekrar bakalım bebeğe tekrar kalp atımı yoksa müdahale edelim dedi bana yardım edermisiniz başına böyle birşey gelen ve sonra kalp atımı alan oldu mu beklelimiyim yoksa kürtaj olmalımıyım

İnsallah hayırlısıyla bebeğiniz sizinledir ben kalp atışını duymaya gidince hüsrana uğramıştım şu an sizin yazınızı okuyunca o ana tekrar geri gittim. Kalbinizin darlığını hissediyorum insallah sorunsuz ilerler arkadaşım 🙏🏻

İnsallah hayırlısıyla bebeğiniz sizinledir ben kalp atışını duymaya gidince hüsrana uğramıştım şu an sizin yazınızı okuyunca o ana tekrar geri gittim. Kalbinizin darlığını hissediyorum insallah sorunsuz ilerler arkadaşım 🙏🏻
Acaba tekrar kalp atımı olur mu yani bilmiyorum çok korkuyorum ya doktorun bir yanlışı varsa

Vajinal da baksinlar kalp atimi varken durmasi olumsuz tabi :KK43:(
Baktı alttan da muayne etti kalp atımı yok ben mide ağrısından ölmek üzereyim ödem yaptı karnım resmen aradılar bugün yapalım kürtajı 5 saat aç kalın gelin dediler

Cok gecmıs olsun saglıklı gebelık degılmıs demekki
Tabi şu durumda sizi rahatlatmaz ama Allah bırdaha gostermesın
Folık asıt fılan kullanıyormusun

Canım birkaç ay önce bende aynı seyi yaşadım maalesef. Biz 6 haftada kalp atışını duymuştuk ama en az 120-160 olması gerekirken bizimki 117 idi. Sonraki hafta 85e düştü, en sonunda da tamamen durdu😔 çok geçmiş olsun şuan neler hissettiğini cok iyi anlıyorum ama inan allah sabır veriyor. Ben şimdi kürtaj sonraki ikinci reglimi oldum. Allah bir daha yaşatmasın, sağlıklı bir hamileliğin ve bebiişin olsun inşallah 🙏🏻

Canım birkaç ay önce bende aynı seyi yaşadım maalesef. Biz 6 haftada kalp atışını duymuştuk ama en az 120-160 olması gerekirken bizimki 117 idi. Sonraki hafta 85e düştü, en sonunda da tamamen durdu😔 çok geçmiş olsun şuan neler hissettiğini cok iyi anlıyorum ama inan allah sabır veriyor. Ben şimdi kürtaj sonraki ikinci reglimi oldum. Allah bir daha yaşatmasın, sağlıklı bir hamileliğin ve bebiişin olsun inşallah 🙏🏻
Çok korkuyorum bir daha deneyebilir miyim hamile kalmayı bilmiyorum cesaretim hiç yok aynısını yaşayacağım diye korkuyorum dün kürtaj oldum bir kaç saat feci şekilde ağrılarım ve kanamam vardı bugün daha iyiyim hiç ağrım yok kanamamda yok denilecek kadar azaldı iş arıyorum kendime kafamı dağıtıp gezeceğim biraz ama sanki bir daha cesaret edipte hamile kalamam diye düşünüyorum çok kötü bir deneyim di benim için korkuyla karışık hamileyim bulantım yok ama mide ağrısından şişliğinden karnım paylayacak gibiydi hep hissettim birşeylerin ters gittiğini yemek yemek ölüm gibiydi aç kalmak ölüm gibiydi bir teslik var belli kürtajtan sonra midem de gram ağrı kalmadı sağlıklı bir gebelik değilmiş kaybetmiş olmama üzüldüm ama çokta kendimi yıpratmamayı tercih ettim çünkü ben ölebilirdim bilmiyorum piskolojim bozuldu sanırım

Back
X