BENİM KONUMU AZ COK BİLİYORSUNUZ ARKADASLAR.KONULARIMI OKUYUP YORUM YAPARSANIZ SEVİNİRİM.İLK ÖNCE EŞİM DÜN BİR MSJ ATMIŞ SENİ ÇOK SVYRM DİYE.HERSEYİN DÜZELECEĞİNE SÖZ VERİYORUM DİYE.SİGARA İÇMEYECEĞİM İÇMİYORUM ZATEN DEMİŞ.SENİ ALDATTIĞIMI DÜŞÜNÜYOSUN AMA ASLA ALDATMADIM ALDATMAMDA YAZMIŞ.BAZEN AĞIR KONUŞUYORUM BOŞANALIM GİBİ AMA İNAN SİNİRDEN DİYORUM YOKSA ASLA SENSİZ YAPAMAM YAZMIŞ.EVLADIMIDA SENİDE COK SVYOM YAZMIŞ.SİMDİ SORUN NE DİCEKSİNİZ.HA BU ARADA MADDİ SORUNLAR BENİ MAHVETTİ BU DA ETKİLİYO EVLİLİĞİMİZİ YAZMIŞ.SORUNUM SU EŞİME GÜVENMİYORUM SANKİ BENİ ALDATMIŞ GİBİ HİSSEDİYORUM .BUZAMANA KADAR BİŞEYİNİ GÖRMEDİM.NE BİLETYİM MESELA TELİ ARAMALARA KAPALIYDI 8 GÜN HİÇ GÖRÜŞEMEDİK BAŞKALARINDAN CALDIRAMAZMIYDI.BANA DEDİĞİ SAMİMİ KİMSEM YOKKİ HEM OLSADA NEZAMAN ARASAM SÜREKLİ KAVGA HALİNDESİN NİYE ARAYIM FALAN DEDİ.BU ADAMIN 1BUCUK YASINDA OĞLU VAR ONUDAMI ÖZLEMİYO.EŞİM BUarada görevde sehirdışında asker kendisi.bunları düşününce boşan kurtul diyorum bazen.bazende insanlar neler yasıyor dayak gibi aldatılmak gibi diyorum boşanma diyorum.ama aldatılmadığımıda bilmiyorumki.buarada öğretmenim.evladımada bakabilirim.ama boşanmak cözümmü helede bir evlat varsa.siz olsanız son bir sans verirmiydiniz yoksa yol yakınken bitirirmiydiniz.CEVAPLARINIZI BEKLİYORUM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?