Gecenin bu saati uyku tutmadı.fikirlerinize ihtiyacım var

AYSEECE

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2009
1.989
3
116
İzmir
BENİM KONUMU AZ COK BİLİYORSUNUZ ARKADASLAR.KONULARIMI OKUYUP YORUM YAPARSANIZ SEVİNİRİM.İLK ÖNCE EŞİM DÜN BİR MSJ ATMIŞ SENİ ÇOK SVYRM DİYE.HERSEYİN DÜZELECEĞİNE SÖZ VERİYORUM DİYE.SİGARA İÇMEYECEĞİM İÇMİYORUM ZATEN DEMİŞ.SENİ ALDATTIĞIMI DÜŞÜNÜYOSUN AMA ASLA ALDATMADIM ALDATMAMDA YAZMIŞ.BAZEN AĞIR KONUŞUYORUM BOŞANALIM GİBİ AMA İNAN SİNİRDEN DİYORUM YOKSA ASLA SENSİZ YAPAMAM YAZMIŞ.EVLADIMIDA SENİDE COK SVYOM YAZMIŞ.SİMDİ SORUN NE DİCEKSİNİZ.HA BU ARADA MADDİ SORUNLAR BENİ MAHVETTİ BU DA ETKİLİYO EVLİLİĞİMİZİ YAZMIŞ.SORUNUM SU EŞİME GÜVENMİYORUM SANKİ BENİ ALDATMIŞ GİBİ HİSSEDİYORUM .BUZAMANA KADAR BİŞEYİNİ GÖRMEDİM.NE BİLETYİM MESELA TELİ ARAMALARA KAPALIYDI 8 GÜN HİÇ GÖRÜŞEMEDİK BAŞKALARINDAN CALDIRAMAZMIYDI.BANA DEDİĞİ SAMİMİ KİMSEM YOKKİ HEM OLSADA NEZAMAN ARASAM SÜREKLİ KAVGA HALİNDESİN NİYE ARAYIM FALAN DEDİ.BU ADAMIN 1BUCUK YASINDA OĞLU VAR ONUDAMI ÖZLEMİYO.EŞİM BUarada görevde sehirdışında asker kendisi.bunları düşününce boşan kurtul diyorum bazen.bazende insanlar neler yasıyor dayak gibi aldatılmak gibi diyorum boşanma diyorum.ama aldatılmadığımıda bilmiyorumki.buarada öğretmenim.evladımada bakabilirim.ama boşanmak cözümmü helede bir evlat varsa.siz olsanız son bir sans verirmiydiniz yoksa yol yakınken bitirirmiydiniz.CEVAPLARINIZI BEKLİYORUM

benim eşim de asker. çocuğumuz, bulunduğumuz şehirde akrabamız yok. birbirimize sarılmış, kenetlenmiş durumdayız AMA görevleri gereği çeşit çeşit şeyler yaşıyorlar. %99 her şeyi anlatır bana eşim, an geliyor durum geliyor anlatamıyor, yüzünden sıkıntısını, problem olduğunu anlıyorum ama anlatamaz biliyorum. kolay bir meslek değil ne onlar için ne bizim için. üslerde cep telefonu kullanmak yasaklandı mesela. 8 gün aramadı diyorsunuz ama belki de arayamadı görev yeri bu belli olmaz durumlar.

önceki konularınızı çat pat anımsıyorum. siz şu an eşinize karşı dolusunuz. bu yüzden ne yapacağınızı kestiremiyorsunuz, bir yanda hıncınız var bir yanda evliliğiniz. hele ki emin olmadığınız bir durum için yuva yıkmak hiç doğru değil. eşiniz eve dönsün bir, ölçün tartın söylediklerinde samimi mi, yapacak gibi mi...

hayırlı geceler arkadaşım kocana güvenmiyorsan sakın inanma hatalarını tekrarlıyorsa af etme derim... ama ilk defa böyle şeyler yaşıyoruz diyorsan oturup büyüklerinden fikir alışverişi yapabilirsin onların görüşünüde al derim.. benim eşimde askeri personel ve 2 sene tunceli de görev yaptı nişanlıydık ozaman beni birgün bile aramamazlık yapmazdı hergun her saat arardı göreve bile cebini götürürdü... ama ordaki bazı erkekler derlermiş karılarına dağ başında telefon cekmiyor aramayın beni ben sizi ararım dıyerek yalan söylermiş... telefonunuda kapatırmış hatta baska hat takarmış artık o hat kimin için alınmışsa... neyse 8 gün aramaması cok bence senle görüşmeye hele bebeğiyle görüşmeye hiç bişey mani olamaz ölüm hariç... iyi düşün

öncelikle tüm asker ve polis eşlerine evlatlarına allah sabır versin. çok zor gerçekten bizimkiler masa başında bilgisayarda tıngırmıngır çalışıp stres dolu dönyolar eve. onlar öylemi. allah yardımcıları olsun. bu görevdeki erkeklerin yanında çelik gibi sinire sahip eşler gerek. o yzden kadınların işide zor. benim eşim evlenmeden önce sınavlaı faan düşünüyodu ben istemedim. yapamam tayin falan evlenip senle gelsem yabancı ellerde 1 mahvolurum seni gönderip burda beklesem 1000 mahvolurum dedim. eşinden zaman iste biraz daha kendini topla başbaşa bidaha konuşun.

bak benim eşimde bir süre önce öyle odunlaştıkı 1 yılı geçkin süre resmen öküzün önde gideniydi. resmen kendinden uzaklaştırdı beni bağımsız olmak istiyo hareketlerini kime anlatsam ya seniin eşin yapacak adam değil ama bunlar aldatan adam hareketi diyolardı. bende zehir hafiyelik yaptım. face msn şifrelerini kırdım. sabah uyanmış duşa girmişti işe gidecek kalkıp alel acele telini karıştırdım ama yok herşey face indeki arama geçmişi dahi tertemz çıktı. benim kafam rahatlayınca baktımk adamın aldatan bi hali yok sadece işle ilgili sıkıntıları var bana nazı geçiyo bende bu yöne yoruyorum.

öye erkekler ay çocuğum orda napıyo falan diye kendini paralamaz nasılsa yanında annesi var nolucak der. birazda karıcık karıcık diye dibinden ayrılmayan tiplerden değilse hiç öyle gece gündüz karıııım karııım diye sayıklamazlar. ama severler yinede senin eşinde seviyo seni belli. sen bi şans ver bence öyle yuva yıkılacak bi durumunuz yok.

mahkemeye gittiğinde aldattı demen yeterli olmayacak delil göstermen gerek o sebeple delil bulmaya bak ille de boşanacağım diyorsan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…