Gecenin bu saatinde oturdum bunları düşünüyorum.

051251039

Üye
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2012
17
0
16
Yozgat
Eşim içki içmez, çok şükür bişeyimizi eksik etmez ama sinirli ben sana çok yardım ediyorum havasında.(kirli çamaşırlarını bile çamaşır sepetine atmaz)

Asıl sorunumuz şu ben rahatsızım, kırgınım özellikle eşime .Ben sanki onun hayatında hiç yokum. hiç bişeyi benim için yapmadı. Mutlu değilim onunla. sürekli tek başıma kalırsam ağlıyorum kendi halime. Bir sürü sorun yaşadım yaz aylarından bu yana özellikle eşimin ailesiyle. Zaman içinde kırgınlığımın eşime olduğuna anladım. Beni hiç bizaman anlamadı. bu ne ister hiç düşünmedi çünkü. Bi kerecikte olsun beni mutlu etmek için hiç bişey yapmadı. Hayatı yalnız yaşıyorum. eşimde farkında olanların artık düzel diyor nasıl bi insansın sen diyor. Derdimi anlatmaya çalışsamda anlamıyor beni. Ama kırgınlığım bi türlü geçmiyor.

kızım babasınıda çok seviyor. babasız büyütmek istemiyorum.

Ben çok merak ediyorum, gecenin bu saatinde internetin başında siz bunları yazarken eşiniz napıyor?
Yani aslında bu benim evli kadınlar hakkında genel olarak merak ettiğim bi soru.
Nasıl girebiliyorsunuz bu saatte internete?

Kocalari uyutup giriyoruz sekerim.

Cnm aileler icin yapilan tartismalardan sonra
Esler arasinda sogukluk oluyor
Gercekten..
Herseyi zamana birak su siralar..

Yazdıklarınız bende depresyona girmişsiniz izlenimi uyandırdı yardım alın bu sayede geçmişe takılı kalmaktan kurtulur beklentilerinizi törpüler daha verimli bir birey olursunuz Allah yardımcınız olsun

Bu soruyu bende hep kendi kendime soruyorum :)

Konu sahibine gelince.. Ben tam anlamadım, asıl sorununuz eşinizin ailesiyle mi yoksa eşinizle mi??

eğer kocalarımız bizi anlayabilseler medenice tartısmak bile güzel ama onlar haklılık gömleklerini üzerlerinden çıkarmazlar haklılık erkeklere yakısmıstır

Eşin en başından beri böyleyse onun yapısı böyledir. Ancak bu kadar öğrenmiştir ailesinden.. ama asıl sorunun kaynağı aile mi?
Siz yazıp çıkmışsınız gecenin bir yarısı yarım kalmış konu.

Bana da depresyona girmişsin gibi geldi biraz daha düşün eşinin senin için yaptigi seyler mutlaka vardır yoksa evlenmezdin onunla.Bir uzman yardımı al belki faydası olur.Eşin kötü birisi değil bence öyle olsaydı yazardın buraya.Bence biraz duyarsızlaşmış eğer seni anlamıyorsa beklentilerini söyle ona yönlendirmeye çaliş bu sekilde de olsa onun yaptıkları seni mutlu eder.Benim de gecenin bu saatinde bunlar geldi aklıma inşallah mutlu olursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…