Gecenki konunun devami

fiyonk35

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2012
1.555
888
123
Slm arkadaşlar geçende konu açmıştık.kvde ile ilgili.sinav zamanı yemek ılık çıkarıyor diye.esime patladim demiştim.bu durumu annene uygun bir dille anlat dedim.cunku ben nedesemde anlamıyor.oda kendince iyilik yaptığını düşünüyor ama.ben. çocuklarla mi ugrasayim büyük olana dersimi calistirayim yemekmi hazırlayın.kendi annene bile diyo
rum.hafta içi beklemeyin haftasonu görüşelim diye.neyse artık eşim ne dedi bilmiyorum.kvde küstü.ogunden beri yok.ufakliklar hasta oldu günlerce ateslendiler.ne arama ne yardım yok.esimdende hiç ses çıkmıyor.bende birşey demiyorum.firtina öncesi sessizlik yani.kvyi istemeyen gelin oldum.ama yetişemiyorum.buyuk olanib dersleri bir yandan küçük olanlarla uğraşmak bı yandan.gorusme illaki yemekli olmak zorunda mı.bir adımlık yer.illaki bu kadar işin arasında sofralarmi hazirlanmasi lazım.sonucta yeni gelinde degilim.nasil bir yol izleyim bilmiyorum.buyuk ihtimal kırıldı sisiniyor suan

Arkadaşlar sinirim çok bozuk.bu konu çok uzatacak gibi duruyor .konunun üzerinden onbeş gün geçti.ufak çocuklarım geçen hafta hep atesliydi.buyuk olanın dersleri çok yoğundu.neyse iç ne aradı ne sordu.yemekcilik kalksın dediğim için.bugunde büyük olanın doğumgünü.normalde böyle günleri hiç alamazlar.hatta kendikilerini unutucaz diye odleri kopar.illa hatırlanacak pastası sürprizi olacak.neyse benim umrumda değilde çocuğum için üzüldüm.butun gün aramadilar.aksam gelecekler herhalde diye düşündüm.baktim saat ona yaklaşıyor pastayi hazırlayın bari dedim.tepem attı eşime dedim.ee hani nerede babaannesi dedesi.normalde kendi özel günleri olduğunda trip atarlar.enazindan su çocuğu mutlu etmek için iki dakka arayamazlarmi.bana istedikleri kadarkizabilirler.bundadakizilacak bir durumda yok aslında.ikiz bebeklerimve büyük çocuğum var.beni çok sık boğaz ettiği için eşime dedim sen güzelce anlat diye.arti geldiği zamanda yardım etmez zaten.ordan tartışma çıktı.esimi aramışlar kutlamislar.butun gece bekledi çocuk.benim umrumda değilde.sinavi var dediğimde zirta pirta arayan emrivaki yapan insan bunlar.esimde açtı ağzını yumdu gözünü.bundan sonra gelmicejler gitmicez.benne naletmisimde.tartisma çıktı burnumuzdan geldi yani.ilmasa iyiydide.okadar nefret ettim artık gözüm hiç birşey görmüyor.simdi suçlu ben oldum kvyi istemeyen gelin.nasil işlemişse artık esimi

Son düzenleme:
Ya görüşmek zorunda mısınız? Hiç sevmiyorum mıç mıç ilişkileri. Bırakın küssün umrunuzda olmasın belki bu düzen değişir.
Düşünüyorum da kvme en son 2 ay önce gitmişim. Yakınız da. Gitmek zorunda değilim, banane. Eşim de asla zorlamaz. Kendisi isterse gidip görebilir hiç karışmam hakkım da yok ama beni zorlayamaz.
Kendi anneme o kadar sık gitmiyorum bi de hizmet mi yapacağım millete. Sürekli dipdibe olmayın. Baştan nasıl alıştırırsanız öyle gider emin olun.
Madem şu an kriz var krizi fırsata çevirin. Keyif sürün.

valla yemek yapamadıysanız makarna pişirip koysaydın önüne,sonuçta siz ne yiyorsanız kv de onu yiyecek.Ne kadar yoğun olursanı olun neticede kendinize de yiyecek hazırlıyorsunuz

Ya görüşmek zorunda mısınız? Hiç sevmiyorum mıç mıç ilişkileri. Bırakın küssün umrunuzda olmasın belki bu düzen değişir.
Düşünüyorum da kvme en son 2 ay önce gitmişim. Yakınız da. Gitmek zorunda değilim, banane. Eşim de asla zorlamaz. Kendisi isterse gidip görebilir hiç karışmam hakkım da yok ama beni zorlayamaz.
Kendi anneme o kadar sık gitmiyorum bi de hizmet mi yapacağım millete. Sürekli dipdibe olmayın. Baştan nasıl alıştırırsanız öyle gider emin olun.
Madem şu an kriz var krizi fırsata çevirin. Keyif sürün.
Bende sizin gibi düşünüyorum da.anlatamiyorum eşime de annesinede .bugün biz onlara ikigun sonra onlar bize.hadi okul olmasa uzulmuycem ama ben zaten çocuğumla ilgilenmek için kendimize bile hazirlanmiyorum.kendimiz bir şekilde idare ediyoruz.ama onlar çorbasından salatasına tursusuna tatlısını tam tekmil istiyorlar.ben çocuklarla yetişemiyorum ki zaten.tmm hadi arada olur birşey demiyorum.ama yer gelisinde böle bekliyor.ama birgunde kızım birazbajada yolla çocukları demiyor

valla yemek yapamadıysanız makarna pişirip koysaydın önüne,sonuçta siz ne yiyorsanız kv de onu yiyecek.Ne kadar yoğun olursanı olun neticede kendinize de yiyecek hazırlıyorsunuz
Tmm koyuyoruz geldiği zaman ne varsa da .her gorustugumuzde yemek olayı giriyor araya.hele sınav zamanları zaten bizim evde stres tavan

Insanlar küsecek yer arıyorlar vallaha. Bence ölü taklidi yapın. Insanlar niye empati kuramıyor onu anlamıyorum
Mesela gorumcemin çocuğunun sınavı oluyor gelmiyorlar.bizim sinavimiz olsada ısrar ediyorlar.bisey deyince de trip atıyor koca kadın.bes dakikalık mesafede her defasında yemekcilik olunca bunaliyorum

Bende sizin gibi düşünüyorum da.anlatamiyorum eşime de annesinede .bugün biz onlara ikigun sonra onlar bize.hadi okul olmasa uzulmuycem ama ben zaten çocuğumla ilgilenmek için kendimize bile hazirlanmiyorum.kendimiz bir şekilde idare ediyoruz.ama onlar çorbasından salatasına tursusuna tatlısını tam tekmil istiyorlar.ben çocuklarla yetişemiyorum ki zaten.tmm hadi arada olur birşey demiyorum.ama yer gelisinde böle bekliyor.ama birgunde kızım birazbajada yolla çocukları demiyor
Ohoo bacım sende
Ne o öyle çorbası tatlısı salatası falan
Öyle becerikli olma işte

İşim var gelemem desen noluyor
Israr ediyor işte.bende onu söyledim eşime bak anlatıyorum anlamıyor bari s n anlat uygun bir dille dedim.oda ters yaptı.tmm bundan sonra gitmicez onlarda gelmeyecek diye.bende o günden beri sesimi çıkarıyorum.esimde birşey demiyor kvdede aramiyor.nasil davranacağımi şaşırdım.

Ohoo bacım sende
Ne o öyle çorbası tatlısı salatası falan
Öyle becerikli olma işte
Hani tek başımıza olunca sınav zamanı tek çeşit yapsamda oluyor.cocugumun vaktinden almayın diye.ama şimdi bilmiyorum bunu deyince kötü gelin gibi mi goruniyorum

Israr ediyor işte.bende onu söyledim eşime bak anlatıyorum anlamıyor bari s n anlat uygun bir dille dedim.oda ters yaptı.tmm bundan sonra gitmicez onlarda gelmeyecek diye.bende o günden beri sesimi çıkarıyorum.esimde birşey demiyor kvdede aramiyor.nasil davranacağımi şaşırdım.
Sessiz kal işte
Bırak küssün
Eşinde bişey demiyorsa Şam'da kayısı yani
Geri adım atarsan eski düzen devam

Sessiz kal işte
Bırak küssün
Üç çocukla zaten bütün gün yorgunluktan oluyorum.hic dinlemez bile insanı.yoruliyorum deyince.sanki akşama kadar yatıyorum.

Sessiz kal işte
Bırak küssün
Bilmiyorum nasıl davranacağımi şaşırdım.hep pohpohlanmak istiyor.her gelişinde sanki çok uzaklardan gelen biri gibi ağırlanmak istiyor

Bilmiyorum nasıl davranacağımi şaşırdım.hep pohpohlanmak istiyor.her gelişinde sanki çok uzaklardan gelen biri gibi ağırlanmak istiyor
Tamam şimdiye kadar o nasıl istiyorsa öyle olmuş
Birazda senin dediğin olsun işte :)
Ömür boyu çekilecek dert değil
Yavaştan yavaştan uzaklaş
Şimdi hiç konusunu açma mesela
Bırak o adım atsın
Eşine de bişey sorma
Evde neşeli ol

Tamam şimdiye kadar o nasıl istiyorsa öyle olmuş
Birazda senin dediğin olsun işte :)
Ömür boyu çekilecek dert değil
Yavaştan yavaştan uzaklaş
Şimdi hiç konusunu açma mesela
Bırak o adım atsın
Eşine de bişey sorma
Evde neşeli ol
Aynen öyle yapıyorum şuan.hep benim dediğim olsun istiyor.mesela ben çocuğum hasta olsun tutup ellerinden götürüyorum hastaneye eşim işinden kalmasın diye.ama kendileri hasta olsa hemen eşime izin aldiriyorlar.cok canının kıymetini biliyor bu sefer adım atmaya da hiç niyetim yok zaten.acaba dogeumu yapıyorum diye sizlere danışmak istedim

Aynen öyle yapıyorum şuan.hep benim dediğim olsun istiyor.mesela ben çocuğum hasta olsun tutup ellerinden götürüyorum hastaneye eşim işinden kalmasın diye.ama kendileri hasta olsa hemen eşime izin aldiriyorlar.cok canının kıymetini biliyor bu sefer adım atmaya da hiç niyetim yok zaten.acaba dogeumu yapıyorum diye sizlere danışmak istedim
Sende öyle yap işte
Hasta mısın ya da çocuk mu hasta eşini çağır
Sanane işinden
O onun sorunu
Kendi kıymetini bil biraz ya
Sen kendine değer vermezsen kimse vermez
Kızları da öyle yetiştir
Önce ben demeyi öğrensinler
Aman babanızın işi vardır deme yani

Sende öyle yap işte
Hasta mısın ya da çocuk mu hasta eşini çağır
Sanane işinden
O onun sorunu
Kendi kıymetini bil biraz ya
Sen kendine değer vermezsen kimse vermez
Kızları da öyle yetiştir
Önce ben demeyi öğrensinler
Aman babanızın işi vardır deme yani
Aynnde öyleymiş bu hayat.birde ben bu durumu eşime sinir anında patlamistim.cocuga sesimi yukselttim diye kizmisti bana.tartisirken soyledim.tmm bundan sonra soylucem gelmicejler dedi.ben felmesinler demiyorum ama bu şekilde yemekli her zaman olmaz dedim.benim vaktimde halimde yok dedim.annesine nasıl anlattı bilmiyorum.bu arada benim halimide görüp suclucaksa ne düşünürse düşünsün

Back
X