Ay ben onu pohpohlasam evimden çıkmazCatcat konuşmayı baştan yapabilmek lazim.biz geç kaldık alıştırdık poypihpamaya.hep ile olsun istiyor.hadi bana naparsa yapsinda ben çocuklara yansitmasina kiziyorum
Veririm oğlunu geri daha iyi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay ben onu pohpohlasam evimden çıkmazCatcat konuşmayı baştan yapabilmek lazim.biz geç kaldık alıştırdık poypihpamaya.hep ile olsun istiyor.hadi bana naparsa yapsinda ben çocuklara yansitmasina kiziyorum
Aynı benimki.herseyi yapar alttan alttan sonra ben bişey yapmadım hep ben iyiyim derAslında bu taktik güzelde biraz riskli
Benim kv laflarımı çarpıtır bire bin katar adamı doldurmaya kalkar eminim
Bizimki çok narinAy ben onu pohpohlasam evimden çıkmaz
Veririm oğlunu geri daha iyi![]()
İşte aynen öyle bomb.k olur kannımca bizdeDinamikler farklı işte biz erkek kardeşimin eşiyle kötü olduk bi kere,kızın regl olma günüymüş galiba hepimize sardı normalde severim tatlı bi kızdır,anam biz susuyoruz erkek kardeşim dürtüyor dedikoduyu anlattırıyor sonra bizden aldığını karısına,karısıyla konuştuğunu bize,ohoo mevzu daha çok b.ka sarmıştıher ailede her taktik olmuyor haklısınız
Esin sınırı güzel çizmiş.malesef işte herkeste aynı olmuyor
Sinir oluyorum kadının yaptıklarına.el kızı diye acimasi yok.esimin kahveye gitmesini istemiyorum mesela.uc çocukla ben bogusuyorum.ama annesi buna çok bozuluyor.gitsin nolcak gibilerinden laf carpitiyoTatlı dille iyi bi zamanda anlat ona,etrafına bak hangi gelin kv çok iyi ,herkes birbirini idare ediyor bi şekilde arada küsülür barışılır bak ben ailemde de öyle,bu gerginliğin aramıza girmesine fırsat verme arada öv kvni,biliyorum aradaki bağları sıcak tutmaya çalışıyor ondan aynı sofrada yemek istiyor ama yetişemiyorum vs vs de ,eşini karşı cepheye almadan ikna et,ben de insanim üç çocuk kolay değil bilmem ne. Eşim de ilk zamanlar bu kadar sınırı belli değildi zamanla olgunlaştık hepimiz. Ben bi kötü özelliğini söyleyeceksem önce iyi özelliğini söylüyorum ki direk savunmaya geçmesin. “Annem bozuluyorum çok doğru bişe de söylesen” diyor zaten. Gaza gelme fevri olma.
Sinir oluyorum kadının yaptıklarına.el kızı diye acimasi yok.esimin kahveye gitmesini istemiyorum mesela.uc çocukla ben bogusuyorum.ama annesi buna çok bozuluyor.gitsin nolcak gibilerinden laf carpitiyo
Ben diyorum bazen annesine.gecenlerde kıza ders çalıştırmaya uğraşıyorum küçükler durmuyor.kaveden çağırdım dedim.iyi yapmışsın diyeceğine ters ters baktı.mesela çocukları doktora fon götürecek olayım hep işinden alma kbaban götürsün demiyomu sinir oluyorum.yani kadının oğlunu haklı çıkaracak bir sebebi var hep.hep oğlu ustteEşinin annesi buna bozulduğunu nerden biliyor? Sen anlattıysan yanlış yapmışsın eşin seni annesine çekiştiriyorsa eşin biraz sopalık. Benim kv evlerimiz dipdibe olmasına rağmen bişe anlatmam ona.
Bu sefer eskiye göre daha şiddetli bir rest cektim.hatta cuma gecesi eve sokmadim eşimi.egeer böyle olursa ayrilacagimi artık annesinin bu sacmaliklarina dayanamadığı mi.bundan sonra beni böyle sokmaları na izin vermiyecegimi soyledimEşinin annesi buna bozulduğunu nerden biliyor? Sen anlattıysan yanlış yapmışsın eşin seni annesine çekiştiriyorsa eşin biraz sopalık. Benim kv evlerimiz dipdibe olmasına rağmen bişe anlatmam ona.
Ben diyorum bazen annesine.gecenlerde kıza ders çalıştırmaya uğraşıyorum küçükler durmuyor.kaveden çağırdım dedim.iyi yapmışsın diyeceğine ters ters baktı.mesela çocukları doktora fon götürecek olayım hep işinden alma kbaban götürsün demiyomu sinir oluyorum.yani kadının oğlunu haklı çıkaracak bir sebebi var hep.hep oğlu ustte
Görüsmek zorunda degilsiniz ki bosveer koyver gitsinler cocuk üzülmüs ya kiyamam beklemis dogum gününü icin valla bundan sonra yemek falab yapmayin onlara mecbur degilsin gelirlerseler ac kalsin banane diye gecmeye bakin kendinden emin bi tavrini ortaya koySlm arkadaşlar geçende konu açmıştık.kvde ile ilgili.sinav zamanı yemek ılık çıkarıyor diye.esime patladim demiştim.bu durumu annene uygun bir dille anlat dedim.cunku ben nedesemde anlamıyor.oda kendince iyilik yaptığını düşünüyor ama.ben. çocuklarla mi ugrasayim büyük olana dersimi calistirayim yemekmi hazırlayın.kendi annene bile diyo
rum.hafta içi beklemeyin haftasonu görüşelim diye.neyse artık eşim ne dedi bilmiyorum.kvde küstü.ogunden beri yok.ufakliklar hasta oldu günlerce ateslendiler.ne arama ne yardım yok.esimdende hiç ses çıkmıyor.bende birşey demiyorum.firtina öncesi sessizlik yani.kvyi istemeyen gelin oldum.ama yetişemiyorum.buyuk olanib dersleri bir yandan küçük olanlarla uğraşmak bı yandan.gorusme illaki yemekli olmak zorunda mı.bir adımlık yer.illaki bu kadar işin arasında sofralarmi hazirlanmasi lazım.sonucta yeni gelinde degilim.nasil bir yol izleyim bilmiyorum.buyuk ihtimal kırıldı sisiniyor suan
Arkadaşlar sinirim çok bozuk.bu konu çok uzatacak gibi duruyor .konunun üzerinden onbeş gün geçti.ufak çocuklarım geçen hafta hep atesliydi.buyuk olanın dersleri çok yoğundu.neyse iç ne aradı ne sordu.yemekcilik kalksın dediğim için.bugunde büyük olanın doğumgünü.normalde böyle günleri hiç alamazlar.hatta kendikilerini unutucaz diye odleri kopar.illa hatırlanacak pastası sürprizi olacak.neyse benim umrumda değilde çocuğum için üzüldüm.butun gün aramadilar.aksam gelecekler herhalde diye düşündüm.baktim saat ona yaklaşıyor pastayi hazırlayın bari dedim.tepem attı eşime dedim.ee hani nerede babaannesi dedesi.normalde kendi özel günleri olduğunda trip atarlar.enazindan su çocuğu mutlu etmek için iki dakka arayamazlarmi.bana istedikleri kadarkizabilirler.bundadakizilacak bir durumda yok aslında.ikiz bebeklerimve büyük çocuğum var.beni çok sık boğaz ettiği için eşime dedim sen güzelce anlat diye.arti geldiği zamanda yardım etmez zaten.ordan tartışma çıktı.esimi aramışlar kutlamislar.butun gece bekledi çocuk.benim umrumda değilde.sinavi var dediğimde zirta pirta arayan emrivaki yapan insan bunlar.esimde açtı ağzını yumdu gözünü.bundan sonra gelmicejler gitmicez.benne naletmisimde.tartisma çıktı burnumuzdan geldi yani.ilmasa iyiydide.okadar nefret ettim artık gözüm hiç birşey görmüyor.simdi suçlu ben oldum kvyi istemeyen gelin.nasil işlemişse artık esimi
İşte bunları niye anlatıyorsunuz yahu aranızdaki mesafeyi ayarlayamıyorsunuz bence. Sizi haksız buldum. Eşiniz mi çağırılacak arayın çağırın,onun oğlu tabi ki onun tarafını tutacak,ben eşime kızsam hayatta kvye anlatmam beni mi tutacak doğurduğu varken. Aranıza karıştırmayın kvyi.[/QUOTE
Dig
Bu sefer geri adım atmiycam çocuğumun dersi olduğunda sizle yemek istiyoruz diye halden anlamıyorlar.dogumgununde bir telefonu esirgeyip onu uzuyorlarsa bende onlar için çocuğumun vaktini harcamiyacagimGörüsmek zorunda degilsiniz ki bosveer koyver gitsinler cocuk üzülmüs ya kiyamam beklemis dogum gününü icin valla bundan sonra yemek falab yapmayin onlara mecbur degilsin gelirlerseler ac kalsin banane diye gecmeye bakin kendinden emin bi tavrini ortaya koy