geçer mi bu bu acı gerçekten?

sessss

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2012
146
22
48
Hatay
ayrıldık bugün;
içim yanıyor, canım acıyor napıcam bilmiyorum severek ayrıldık biz dönüşü yok
bu acı ne zaman diner ne zaman geçer bilmiyorum ama yapamıyorum yaşayamıyorum ölüyorum sanki
çaresizlik, acizlik bu olsa gerek. bi daha sesini hiç duymamak bi daha dokunamamamk sarılamamak zor.
düşündükçe delirecek gibiyim ölür gibiyim her saniye.elimden hiç bişey gelmiyor .sonu buydu belliydi ama bugün hiç gelmiycek gibiydi.eve sığamıyorum sokaklarda dar geliyor.herkes ona benziyor.boğazım düğümleniyor uyuyamıyorum.ölmeyi istiyorum ölemiyorum

Seviyorsan bırakma, ortada cok büyük problemler varsa ve ayrılmanız gerekiyorsa da, biraz zaman ver kendine...Yalnız kalmamaya calıs.

Seviyorsan bırakma, ortada cok büyük problemler varsa ve ayrılmanız gerekiyorsa da, biraz zaman ver kendine...Yalnız kalmamaya calıs.

böyle olmak zorunda seviyorum evet çok hemde.zaman veririm vermseine de geçmiyorki zaman bugün bile bitmedi çok uzun geldi.kimseyi göresim yok tam göğsümün ortası acıyor

ben kendime söyleyemiyorm ki bunu sana nasıl anlataym blmiyorum orasını boşver imkansız aşk diyelim evli fln değil yanlış olmasn ama bende o da bekar

bısey dıyemedım sımdı.. ne oldugunu anlatmamıssın o yuzden pek moral de veremıyorum , uzulme demekten baska bısey yapamayız zaten sorunu cozemedık yanı.. bu kadar severken ne olabılır de bıter bır ılıskı ? bugunu bıle atlatamamıssın baksana .. haklısın , sevıyorsan gecmez zaman ama madem bıtecegı bellıydı neden acı cekecegınızı bıle bıle devam ettınız ? anlıyorum aranızdakı ask buyuktu belkı ama sımdı o aşk'tan daha fazla acı cekmıyor musunuz ? cıdden uzucu bı durum , bıtmesı gereken ılıskılere hıc gelemem ben ya.. ne olursa olsun devam etmelıydı der kendımı yerım yanı.. dedıgım gıbı pek bısey dıyemıyorum ama olması gereken madem buydu , sabretmek zorundasın.. umarım cabuk toparlanırsın canım, hayat devam edıyor..:44:

bu kadar acı çekerken bile imkansız olduğunu düşünüp söyleyebiliyorsun ozaman imkansızdı devam etmesi acın dinecek zamanla desemde boş alah yardımcın olsun

neden bile bile devam ettik.gidemedik ki birbirimizden olmadı yapamadık.acı çekeriz dedik sonu canımızı çok yakar dedik.dedikte yine kopmadık hiç.umarım dediğin gb olur teşekkür ederim.insan insanın zehrini alırmş sizlere yazmak iyi geliyor

karar verdm aldım biletimi yarın terk ediyorum buraları o da gitti zaten burdan onun olmadığını bilmek acı nefes almak hiç bu kadar zor olmamıştı

Konunu okuduğumda kendimi gördüm bizde ayrıldık severek çok can sıkıcı bir durum bizimde imkansız gibi bişeydi ama yinede devam ettik ayrılınca da çok koydu gerçekten

bızımde dun bıttı

ama ben sevılmedım ben boleyım sen benımle yapamıyorsun dıyıp bıtırdık

Son düzenleme:
Allah hakkımızda hayırlısını versin arkadaşlar.. Netice deger şey onun takdiri ve biz sevdiklerimize bir araya geleceksek muhakkak geliriz,bir gün karşılaşırız bir yerlerde ama kaderimizde yoksa yok.. Tek çare dua edip hayırlısını istemek..

hakkımızda hayırlısı evt ama ınsana hıc guvenım kalmadı ılk sekıllerı ıle akılda kalsalar keske

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…