Seviyorsan bırakma, ortada cok büyük problemler varsa ve ayrılmanız gerekiyorsa da, biraz zaman ver kendine...Yalnız kalmamaya calıs.
iyide bu kadar severken ayrılmanıza sebep olan sorun ney
ben kendime söyleyemiyorm ki bunu sana nasıl anlataym blmiyorum orasını boşver imkansız aşk diyelim evli fln değil yanlış olmasn ama bende o da bekar
ben kendime söyleyemiyorm ki bunu sana nasıl anlataym blmiyorum orasını boşver imkansız aşk diyelim evli fln değil yanlış olmasn ama bende o da bekar
bısey dıyemedım sımdı.. ne oldugunu anlatmamıssın o yuzden pek moral de veremıyorum , uzulme demekten baska bısey yapamayız zaten sorunu cozemedık yanı.. bu kadar severken ne olabılır de bıter bır ılıskı ? bugunu bıle atlatamamıssın baksana .. haklısın , sevıyorsan gecmez zaman ama madem bıtecegı bellıydı neden acı cekecegınızı bıle bıle devam ettınız ? anlıyorum aranızdakı ask buyuktu belkı ama sımdı o aşk'tan daha fazla acı cekmıyor musunuz ? cıdden uzucu bı durum , bıtmesı gereken ılıskılere hıc gelemem ben ya.. ne olursa olsun devam etmelıydı der kendımı yerım yanı.. dedıgım gıbı pek bısey dıyemıyorum ama olması gereken madem buydu , sabretmek zorundasın.. umarım cabuk toparlanırsın canım, hayat devam edıyor..:44:
Allah hakkımızda hayırlısını versin arkadaşlar.. Netice deger şey onun takdiri ve biz sevdiklerimize bir araya geleceksek muhakkak geliriz,bir gün karşılaşırız bir yerlerde ama kaderimizde yoksa yok.. Tek çare dua edip hayırlısını istemek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?