Geçer mi bu duygular

azra_54

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2018
1.274
1.808
133
42
Geçmiş konularımdan bilenleriniz vardır. Boşanalı altı sene oldu. Bu altı yıl içinde görüştüklerim oldu ama içime sinmedi hiç biri. Şimdi bir seneye yakın birisiyle görüşüyorum. Eşi vefat etmiş. Mesleklerimiz memleketimiz aile yapılarımız uygun. Benim ailemle tanıştı gayet olumlu geçti. Ben onun çocuklarıyla tanıştım vakit geçirdim. İyi anlaştık. Yani herşey çok yolunda ve güzel gidiyor çok şükür. Artık söz nişan konuşmaya başladık. Genel anlamda mutluyum. Ama bu aralar eski evliliğim aklıma geliyor sürekli uğradığım şiddet , haksızlıklar... çok üzülüyorum durup dururken ağlamak istiyorum. Tabi yüzüme konuşmama yansıyor galiba bu durum sürekli bana neden mutsuzsun üzgünsün diye soruyor. Birşey diyemiyorum. Tam mutlu olacağım dönemde kendimi mutsuz ediyorum nasıl düzeltebilirim bu duygularımı, iyice kötü olup sevgilime de yansıtacağım diye korkuyorum

Bunlar bir çırpıda aşılabılecek seyler degıl ve olamaz zaten.
Sıze tavsıyem sadece ıkıncısı ıcın temkınlı ve ınce eleyıp sık dokuyan bırı olmanız yonunde olur.
Karsınızdakı de dogru adamsa eger zaten kendınızı mutluluga bırakın..

Kötü günleri düşünüp kötüyü çağırmayın kendinize..bu durumu 6 senedir aşamamışsınız kiiiii bu gayet normal keşke reset düğmemiz olsaydı..kendi başınıza da aşamayacak sınız galiba destek alın kendinize de eş adayınızada bu zulmü yaşatmayın..

Acilen bir uzmandan yardım alın, yaşadıklarınız tek basiniza atlatabileceginiz bir şey değil.

Korkunuz evlilik tekrar aynı şeyler yaşanır mi değişir mi diye. Bu hayat boyle gidiyor herşey istedigimiz gibi kalmiyor umarim huzurlu bir yuva kurarsiniz engelleri aşın.

Korkunuz evlilik tekrar aynı şeyler yaşanır mi değişir mi diye. Bu hayat boyle gidiyor herşey istedigimiz gibi kalmiyor umarim huzurlu bir yuva kurarsiniz engelleri aşın.
Evet bilinçaltımda bu var galiba. Yoksa bu şartlarda normal bir durum değil

Şimdilik doğru insan gibi olduğunu düşünüyorum ama bilemiyorum ki ya sonradan değişirse diye korkuyorum

O defteri kapatamamissin. Uzman destek aldın mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…