• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geciken adet ve negatif gebelik testim

2 gün gecikmisti 2.96 çıkmıştı değer sonra adet oldum adetten 14 gün sonra kan verdim 11.800 çıktı değerim kalp atışı oluşmuştu hatta dış gebelikle sonuçlandı maalesef ama eğer o zaman bilseydim ameliyat olmama tupumu aldirmama gerek kalmayacakti ama şuan çok ilerlediği için mecburen ameliyat oldum ve sağ tupum alındı. Genede tedbirli olmak gerekir yani eğer değerin başında küçüktür işareti yoksa muhakkak birdaha kan testi verin
Ah çok çok geçmiş olsun.. anladım adetim yeni bitti ve ağrılı oldu baya bi.. sizin dediğiniz gibi bende bir kontrol ettireyim . Teşekkürler🤗

Covid hormonları bozuyor mu bir araştırma yapmaları lazım ama kuzenim 13 yıl çocuğu olmadi covid olduğu ay hamile kaldı. Bende ilk defa covid olduk ve covid olduğum ay hamile kaldım ☺️
Sperm sayısını kötü etkilediği konusunda yeni bir makale yayınladılar.. ama yumurta kalitesi konusunda daha net araştırma görmedim..

Allah tamamına erdirsin.. sağlıkla kucağınıza alın inşallah..
Valla bu ay covid ten sonra bende kesin oldu gözü ile bakiyordum.. neyse hayirlisi belki bu ay olur 🤗

ben de ağustos başında regl öncesi covid oldum ve devamında gebe kaldım tesadüf de olabilir bilmiyorum ama covidin iyi değil negatif etkisi olmalı gibi geliyor hastalık çünkü.
Coviden sonra hamile kalındığında dair söylenti var halk arasında daha önce de duymuştum. Ama tabi ki hastalık yani etkisi bilinmiyor

Sperm sayısını kötü etkilediği konusunda yeni bir makale yayınladılar.. ama yumurta kalitesi konusunda daha net araştırma görmedim..

Allah tamamına erdirsin.. sağlıkla kucağınıza alın inşallah..
Valla bu ay covid ten sonra bende kesin oldu gözü ile bakiyordum.. neyse hayirlisi belki bu ay olur 🤗
İnşallah en kısa sürede sağlıklı bir sekilde olur😊

2 gün gecikmisti 2.96 çıkmıştı değer sonra adet oldum adetten 14 gün sonra kan verdim 11.800 çıktı değerim kalp atışı oluşmuştu hatta dış gebelikle sonuçlandı maalesef ama eğer o zaman bilseydim ameliyat olmama tupumu aldirmama gerek kalmayacakti ama şuan çok ilerlediği için mecburen ameliyat oldum ve sağ tupum alındı. Genede tedbirli olmak gerekir yani eğer değerin başında küçüktür işareti yoksa muhakkak birdaha kan testi verin
Merhabalar yorumunuzu görünce bi merak ettim bende şuan âdet de olmayıp hamile olmayanlardanım ilk defa böyle oluyor geçen ay hormonlara baktırdım hiçbir sorun yok. bir kesiz sağlık ocağında bir kez acilde kan testi yaptırdım s.ocağındakinde <1.20 yazıyordu hastanede 2.39 iki gün arayla yaptırmıştım acaba bidaha yaptırmalı mıyım en son test yaptığımda 1 hafta geçmişti şuan 14 gün oldu

Merhabalar yorumunuzu görünce bi merak ettim bende şuan âdet de olmayıp hamile olmayanlardanım ilk defa böyle oluyor geçen ay hormonlara baktırdım hiçbir sorun yok. bir kesiz sağlık ocağında bir kez acilde kan testi yaptırdım s.ocağındakinde <1.20 yazıyordu hastanede 2.39 iki gün arayla yaptırmıştım acaba bidaha yaptırmalı mıyım en son test yaptığımda 1 hafta geçmişti şuan 14 gün oldu
eğer 20 ve üzerine çıktıysa zaten idrar çubuk testte pozitif görürsünüz. eğer pozitif görürseniz doktora gidin derim.

eğer 20 ve üzerine çıktıysa zaten idrar çubuk testte pozitif görürsünüz. eğer pozitif görürseniz doktora gidin derim.
İnşallah pozitif göreyim dee 😢 sabaha kadar karın ağrısı ve mide bulantısıyla uyudum artık bebek için olsun bu sıkıntılar 🙏🙏🙏

Testimi ekliyorum.. sizinki benimkine nazaran daha belirgin 🤗 Allah tamamına erdirsin insallah sağlıkla kucağınıza alın..

Valla bu erken gebelik testlerine güvenim çok sarsıldı.. hep ikinci silik çizgiyi görüyorum sonrası hüsran.. neyse hakkımızda hayırlısı olsun bizim bebemizin daha zamanı var demek ki 🤗🤗
Valla bende iki tane üst üste yapmistim bendede çıkmıştı pozitif ama değilmişim kuruma cizgisiymis galiba bu testler okadar insanı kandiriyorki

Valla bende iki tane üst üste yapmistim bendede çıkmıştı pozitif ama değilmişim kuruma cizgisiymis galiba bu testler okadar insanı kandiriyorki
Kesinlikle öyle en doğrusu kan testi artık.. gebelik testi almayacağım sanırım bende

Merhaba kan testinizi atarmisiniz eğer değerin başında < bu işaret yoksa biraz geçince tekrar kan verin benim başıma aynisi geldi çünkü
başında < bu işaret olunca ne oluyor? Sizde nasıldı ilkinde?

Covid hormonları bozuyor mu bir araştırma yapmaları lazım ama kuzenim 13 yıl çocuğu olmadi covid olduğu ay hamile kaldı. Bende ilk defa covid olduk ve covid olduğum ay hamile kaldım ☺️
Her ikinizin eşleride docid olmuş muydu?

Her zamanki gibi normal adet mi oldun?
Nasıl şüphelendin dış gebeliği?

Bu arada geçmiş olsun.

Back
X