Geciken adette kasık ağrısı hamilelik belirtisi olabilirmi

Rohattt

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2020
6
5
1
39
Kızlar merhaba . 2 senelik evliyim bebiişim yok çok istiyoruz ama bir türlü olmuyor . Tüm testlerimizi yaptık sıkıntımızda yok . Adetim 4 gündür gecikti kasıklarımın ağrısı bacağıma vuruyor normalmi bunu belirti olarak görebilirmiyim . Test yapmaya korkuyorum negatifi görecem diye . Aynı skntıyı yaşayan arkadaşlar varmı

Bence belirti aramak vücudu harekete geçiriyor. Test yapınca negatifse zaten adet olursunuz.

Benim kasık ağrım olmamıştı da göğüslerim çok şişmişti

Bende seninle aynı durumdayım canım 16 aylık evliyim 14 aydır bebek istiyoruz olmuyor bütün testleri tahlilleri yaptık hicbir problem görülmedi ama olmuyor. Ve bugün regl günümdü hala olmadi hiç şaşmaz hep gününde gelir. Çok şiddetli kasık ağrım var dün geceden bu yana bacaklarıma kadar vuruyor ağrısı ağrının arkasından hemen olurdu normalde. 4 gün önce idrar testi yaptım negatif çıkmıştı. Yarına kadar olmazsa tekrar test alıp yapacağım. Inşallah hamileyizdir

Benim de kasık ağrım çoktu hatta kesin adet olcam diyodum.3 gün geçtikten sonra test yaptım pozitifi gördüm.Bir de beklenen adet günümde göğüslerimin uçları hafif çıkmaya başladı ama ben ya yine negatif olursa diyodum ki Allaha çok şükür şu an hamileyim.Bence bir an önce test yapmalısınız.Rabbim kucağınızı doldursun.

Benim umudum kalmadı artık her ay hüsranla sonuçlanıyor ama ilk defa günümde gelmedi ve ilk defa bu kadar şiddetli ağrı sanci yaşıyorum. Heran kan gelecek diye korkumdan wc ye gidemiyorum. Inşallah yine hüsran yaşamam ayrıca ben 4 gün önce gebelik testi yaptigimda negatifti sonradan pozitif olma ihtimali varmı acaba

Ben dün test yaptım canım hamileyim . Benim dört gün gecikmişti çıktı bir iki gün daha bekle inşallah vardır .
Yaa çok sevindim canım benimmm hayırlı olsun bebisin darısı basima inşallah. Hâlâ regl olmadim ben. Hiç şaşmazdı hatta saatinde gelirdi diyebilirim. Bugün test yapcam bende inşallah güzel haberi veririm

Tekrar sabah bi test yapın yerleşme kanaması olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…