Gecikme 4. Gün erken gebelik testi pozitif kanda negatif

beyazgullls

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2025
5
0
1
24
öncelikle umarım herkes hayal ettiği miniğe bir an önce kavuşur. 🥰 pkos sendromum var klomen kullanıyorum 2. Aydan sonra kimyasal gebelik geçirdim. Kist oluştuğu için doktorum 2 ay doğum kontrol hapıyla beklememi söyledi. 3. Kez klomen kullandım bugün adetim 4 gün gecikti dün erken gebelik testi yaptım pozitifti bi umutla kan testi vermeye gittim 2 çıktı değerim bu şekilde yaşayıp daha sonra değerleri yükselen var mı belirtilerim de var hatta 20 sinde yani adet günümde yerleşme kanamasına benzer bi kanamam da oldu sık idrara çıkma miğde bulantım var karnımın alt kısmı ara ara batıyor hafif ağrı şeklinde yaşayan varsa bana umut olabilir mi çok ihtiyacım var 🥺

Test yanlışmış demek ki kan testi doğru sonuç verir ama 2den yükselen de oluyor birkaç gün sonra tekrarlayabilirsin

Test yanlışmış demek ki kan testi doğru sonuç verir ama 2den yükselen de oluyor birkaç gün sonra tekrarlayabilirsin
Test daha öncede yaptım adet günümden önce belli belirsizdi bu net çıktığı için içime bi umut doğdu umarım yükselir hala adet olamadım 🥹 yükselen var mı gerçekten kan testi kesindir diyorlar birde adet günüm geçmesine rağmen olabilir mi ben hissediyorum olacağına inanıyorumm umarım bu ay o aydır

Test daha öncede yaptım adet günümden önce belli belirsizdi bu net çıktığı için içime bi umut doğdu umarım yükselir hala adet olamadım 🥹 yükselen var mı gerçekten kan testi kesindir diyorlar birde adet günüm geçmesine rağmen olabilir mi ben hissediyorum olacağına inanıyorumm umarım bu ay o aydır
Kan testi 2 çıktıysa yaptığınız idrar testi yanlış pozitif vermiş ama tabi ki bu değerin yükselmeyeceği anlamına gelmez regl olana kadar umut var . Ama gördüğünüz pozitif test hatalı şu an için

Kan testi 2 çıktıysa yaptığınız idrar testi yanlış pozitif vermiş ama tabi ki bu değerin yükselmeyeceği anlamına gelmez regl olana kadar umut var . Ama gördüğünüz pozitif test hatalı şu an için
Evet olabilir kesin bişey söyleyemiyorum. Beklemedeyim teşekkür ederimmmm ☺️

Back
X