Gecikme-Varla yok arasi çıkan testler

nasipsee

Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2024
175
24
13
31
Kızlar merhaba,daha önce birkac konuya yazdim ama yardimci olabilir misiniz?regli düzensizliği var pkostan dolayı ama son 5-6 aydır düzenli oluyorum 14,15,17 gibi mayıs ayında 17 de oldum mesela,bu ay olmadım ancak ayın başından bu zamana kasık ağrısı-batması,bel ağrısı vs yaşıyorum 2,3 gündür ise değişen vakitlerde midem bulanıyor,1 haftadır karnim aşırı şişti,farklı marka testler yaptım 2 si hariç hep var ile yok arası çıktı yani flaş ile görülebiliyordu bazısı,bugünde ilk idrar ile yaptım days doktor ondada hemen çıktı ama yine var ile yok ararsı durdukça orada bir cizgi oldugu belli diyebilirim,geçen yıl çok fazla ağrım vs,vardı ancak ihtimal vermediğim için kanda vs çıkmayınca regli olayım diye soğan suyu içmiştim ve düşük yapım malesef simdide test yapıyorum çıkmıyor ancak ağrılarım vs devam ediyor dr.adet söktürücü verdi kullanmam için, ne yapayım sizce,biraz daha bekleyim mi?

27 Haziran a kadar bekleyin ben ve hala olmazsanız ve test negatifse kullanın reglimiz daha fazla gecikmesin bence

27 Haziran a kadar bekleyin ben ve hala olmazsanız ve test negatifse kullanın reglimiz daha fazla gecikmesin bence
Teşekkür ederim peki geç döllenme olayında mesela kaç güne kadar belli oluyor?bilginiz var mı?Bu form da 40 gün gecikmeli olup, geç döllenme ile hamile olanı okudum, kafam iyice allak bullak oldu birde düzensizlik olunca,2.kez aynı hatayı yapmakta istemiyorum

Düzenli adeti olan biri için soruyorsanız adetten hemen önce yumurtlama olabiliyor. Yani geç döllenme de olsa en fazla 10-15 gün gecikir ama sizin adetiniz düzensiz olabildiği için muayeneye gitmekten başka veya kan vermekten başka çareniz yok maalesef. Allah hepimizin gönlüne göre versin

Anladım,teşekkür ederim

Geç döllenme döngü sürenize bağlı ne zaman yumurtladı ne zaman çatladı bunlar düzensiz birinde net takip edilemez. Belki yumurtlamadınız , belki yumurtladınız ama çatlamadı, belki geç yumurtladınız. En uzun döngü sürenize 10 gün ekleyin gecikme gününüzü öyle bulun bu geç döllenmenin çıkacağı zamandır. Daha fazla da beklemeyin bu sefer diğer döngüleriniz de şaşar ve düzensizliğiniz artar

Haklısınız bu hafta sonuna kadar bekleyeceğim birsey çıkmazsa eğer kullanacağım

Peki birde testler neden o şekilde çıkıyor sizce, aklımı karıştıran sebep o aslında ve hepsi anında çıktı beklemeli değil yani

Peki birde testler neden o şekilde çıkıyor sizce, aklımı karıştıran sebep o aslında ve hepsi anında çıktı beklemeli değil yani
Kaset testlerde her zaman yanılma payı vardır . Kan testi en doğrusudur. En yanlış kaset testte bile çizgi kontrol çizgisiyle eşit derece pembelik varsa gebelik vardır. Silik gri çizgileri test markaları bile negatif kabul ediyor. Silik ve pespembe çizgileri bile sadece bazı markalar gebelik olarak kabul ediyor. Doktorlar bile 10 günlük gecikmeden sonra gebeliği kabul ediyor kese gözükmesine kadar gebesiniz demeyen doktorlar var . Biz çok istediğimiz ve erkenden öğrenmek istediğimiz için silik çizgileri bile değerlendiriyoruz İnanın sizinle aynı duyguları paylaşıyorum

Daha önce yine aynı şeyleri yaşadım fazla belirti olmadan erken gebelik testleri yaptım, birçok kez hepsi silikte olsa net pozitifi gösterdi, koşarak gittim kanda negatif ,artık düşünmeyecegim, yipratmayacagim kendimi dedim ve ilgimi,düşüncelerimi farklı yönlere kaydırdım,flim,belgesel izledim,yürüyüş yaptım vs...regli gecikince, uzerine belirti yaşayınca ister istemez acaba mi dedim,şimdi yine kızıyorum kendime neden tekrar düşünmeye başladım,olacağı varsa zaten olur,veren Allah diyorum,yıprandım...üzülmeyin,yıpratmayın kendinizi bu konu artık günümüzün problemi,rabbim en kısa zamanda güzel haberler almamızı nasip etsin
,

Rabbim nasip ettiği kullarından etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…