• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gecikme ve sonrası

Mayssaa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2025
36
10
3
26
Merhaba kızlar. Geçen ay kimyasal gebelik geçirdim. normal regl günümde regl oldum ve 6 gün sürdü. bu ay 8. gün gecikmemdeyim. cumartesi (gecikmemin 6. günü) kan verdim ama kan sonucum negatif. ama çok fazla hamilelik belirtilerim var. (mide bulantısı, bel ağrısı, odaklanamama vs.)
benim gibi kanda negatif görüp sonrasında pozitife dönen var mı? artık kafayı yemek üzereyim. çok halsizim, kendimi hiç iyi hissetmiyorum

Merhaba kızlar. Geçen ay kimyasal gebelik geçirdim. normal regl günümde regl oldum ve 6 gün sürdü. bu ay 8. gün gecikmemdeyim. cumartesi (gecikmemin 6. günü) kan verdim ama kan sonucum negatif. ama çok fazla hamilelik belirtilerim var. (mide bulantısı, bel ağrısı, odaklanamama vs.)
benim gibi kanda negatif görüp sonrasında pozitife dönen var mı? artık kafayı yemek üzereyim. çok halsizim, kendimi hiç iyi hissetmiyorum
canım kimyasaldan sonra gecikme yaşanabiliyor. düzensizleşiyorsun.

Merhaba,bende regli olmadım,hafif lekelenmem oldu ama kan vermedim. Çünkü idrar testinde hep negatifti. Bugün 10.gün. Daha öncede yaşadım,arada oluyor böyle. Oluruna bırak,birde soda tüketimini arttır. Kısa zamanda regli olursun. Bende beklemedeyim.

Merhaba,bende regli olmadım,hafif lekelenmem oldu ama kan vermedim. Çünkü idrar testinde hep negatifti. Bugün 10.gün. Daha öncede yaşadım,arada oluyor böyle. Oluruna bırak,birde soda tüketimini arttır. Kısa zamanda regli olursun. Bende beklemedeyim.
ya ben daha önce hiç yaşamadım. tavsiyeleriniz için teşekkürler.

oluruna bırakamamamın sebebi halsizlik ve aşırı mide bulantısı, bel ağrısı vs yaşamam :(

ya gerçekten mi çok geçmiş olsun. yani ben ciddi bir şey yaşadığımı bu ay anladım…
Olsun kafanda çocuk düsürdüm falan gibi düsünme sakın. bu her kadının basına gelebilen hatta cogu insanın farketmediği adettle beraber attıgı bir sey oluyormus. doktorum bana en azından hamile kalabiliyorsun diye sevinmen gerekir demisti. kendini üzme akısını bırak biraz hayırlı zamanda olur

Back
X