Gecikme:(

smollgirl20

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2017
1.149
560
38
32
3senedir dogum kontol hapi ile korunuyorum ve günu günune oldum hep..bu ay bronsit oldum ve antibiyotik kullandim ..dogum kontole verilej 1 haftalik arada da iliski oldu oncesinde falan da ...bugun yada dun coktan olmam gerekirken hala olmadim...antibiyotik geciktirir derler ama dogum kontol kullanirken de geciktirirmi ...3 senedir hic 1 gun gecmedi..ama bugun gecti :( bide okudum simdi antibiyotik dogum kontulun etkisini azaltiyormus ya hamile kalma ihtimalim varmi sizce...isin kotusu dogum kontol arasin da da iliski oldu antibiyotikde kullanirken....ya hic istemiyorum hic hazir degilim boyle biseye..daha once basina boyle bisey gelen varmi arkadaslar tecrublerinizi duymak istiyorum:(

O ilac sadece regl geciktirmeyle kalmaz. D.kontrol hapinin etkisini azaltici ozelligi var antibiyotigin gecmis olsun. Bu sekilde hamile kalan biri yazmisti sanirim burada da yanlis hatirlamiyorsam.

antibiyotik ve stres gerçekten geciktiriyolar ilaç alınca vücudun dengesi değişiyor bekleyip test yapmaktan başka çaren yok

3senedir dogum kontol hapi ile korunuyorum ve günu günune oldum hep..bu ay bronsit oldum ve antibiyotik kullandim ..dogum kontole verilej 1 haftalik arada da iliski oldu oncesinde falan da ...bugun yada dun coktan olmam gerekirken hala olmadim...antibiyotik geciktirir derler ama dogum kontol kullanirken de geciktirirmi ...3 senedir hic 1 gun gecmedi..ama bugun gecti :KK43: bide okudum simdi antibiyotik dogum kontulun etkisini azaltiyormus ya hamile kalma ihtimalim varmi sizce...isin kotusu dogum kontol arasin da da iliski oldu antibiyotikde kullanirken....ya hic istemiyorum hic hazir degilim boyle biseye..daha once basina boyle bisey gelen varmi arkadaslar tecrublerinizi duymak istiyorum:KK43:
Evet canım birçok arkadaşım var bu şekilde hamile kalan, maalesef gbe kalmamak için içilen o hapların etkisi kayboluyor, fakat sen ovülasyon gününden sonra antibyotiğe başladıysan etkilemez. Son adey tarihin ne? Ve antibyotiğe nezaman başladın? Ve hatta ilişki günlerini hatırlarsan bi yaz hesap kitap yapayım

Bir arkadaşıma kadın doğum doktoru demişti uzun zamandır korunuyosun rahim duvarı iyice incelmiştir hemen hamile kalman zor diye. Tabi kimisi korunurken hamile kalıyor kimi korunmayı bıraktığı ay, kimi de korunmadığı halde aylarca kalamiyor. Allah'ın takdiri diyelim

3senedir dogum kontol hapi ile korunuyorum ve günu günune oldum hep..bu ay bronsit oldum ve antibiyotik kullandim ..dogum kontole verilej 1 haftalik arada da iliski oldu oncesinde falan da ...bugun yada dun coktan olmam gerekirken hala olmadim...antibiyotik geciktirir derler ama dogum kontol kullanirken de geciktirirmi ...3 senedir hic 1 gun gecmedi..ama bugun gecti :KK43: bide okudum simdi antibiyotik dogum kontulun etkisini azaltiyormus ya hamile kalma ihtimalim varmi sizce...isin kotusu dogum kontol arasin da da iliski oldu antibiyotikde kullanirken....ya hic istemiyorum hic hazir degilim boyle biseye..daha once basina boyle bisey gelen varmi arkadaslar tecrublerinizi duymak istiyorum:KK43:
Gecikebilir gorumcemde sadece agri kesici fazla kullanmsti gripin hatta gunluk hapinida kullandi bu ay adeti gelmedi test yaptik cikmadi bnden once adet goruyor bn yaptm cikti gebelik adetin ilaclardn da gelmeyebilir onunda yillardr boyle olmamis

Gecikebilir gorumcemde sadece agri kesici fazla kullanmsti gripin hatta gunluk hapinida kullandi bu ay adeti gelmedi test yaptik cikmadi bnden once adet goruyor bn yaptm cikti gebelik adetin ilaclardn da gelmeyebilir onunda yillardr boyle olmamis
Ay ciddimisin cok.sevindim suan dogum kontol kullaniyordu dehilmi

Evet canım birçok arkadaşım var bu şekilde hamile kalan, maalesef gbe kalmamak için içilen o hapların etkisi kayboluyor, fakat sen ovülasyon gününden sonra antibyotiğe başladıysan etkilemez. Son adey tarihin ne? Ve antibyotiğe nezaman başladın? Ve hatta ilişki günlerini hatırlarsan bi yaz hesap kitap yapayım
Son adet 29 gun onceydo sanirim o civarlar canim....ilaca gecen hafta ara verdim ozaman iliski oldu ayni hafta antibiyotik kullaniyordim

Canm ben subat ayinda diş tedavisi gordum 40 tane antibyptik ve agri kesici igne vuruldum 20 +20 o ayadetim 11 gun gecikti . sonraki ay 1 hafta erken oldu snraki ay ise yine 4 5 gun gecikti 3 ayda adetm anca toparlandi ve subat ayinda korunmamistik.

Son adet 29 gun onceydo sanirim o civarlar canim....ilaca gecen hafta ara verdim ozaman iliski oldu ayni hafta antibiyotik kullaniyordim
1 hafta önceyse hiç zannetmiyorum, hamile değilsinizdir, kadında letual faz 14 gün gerekli sağlıklı bi gebelik için, e sizin dün adet gününüzdü. Tabi herzaman ihtimaller var fakat İlaçlardan gecikmiştir canım, kafana takma.

Back
X