Gecikme:(

Antibiyotiğin birlikte kullanılan ilaçlara etkisi var ama ne derece bilmem.
Vitaminin faydası yok mesela..

Keşke ekstra tedbir alsaydınız.
İlaca ara verip o arada ilişki olması. Ama önlemsiz..
Ne diyim? Resmen koşa koşa çağırır gibisiniz hamileliği. Ancak isteyen biri yapar bunları..

yanlış anlamadıysam antibiyotiği hapa ara verdiğiniz dönemde mi kullandınız? öyleyse bir sıkıntı olmayacaktır, sonuçta vücudunuza östrojen girişi olmamış ki, antibiyotik ne ile etkileşime girsin?

3senedir dogum kontol hapi ile korunuyorum ve günu günune oldum hep..bu ay bronsit oldum ve antibiyotik kullandim ..dogum kontole verilej 1 haftalik arada da iliski oldu oncesinde falan da ...bugun yada dun coktan olmam gerekirken hala olmadim...antibiyotik geciktirir derler ama dogum kontol kullanirken de geciktirirmi ...3 senedir hic 1 gun gecmedi..ama bugun gecti :KK43: bide okudum simdi antibiyotik dogum kontulun etkisini azaltiyormus ya hamile kalma ihtimalim varmi sizce...isin kotusu dogum kontol arasin da da iliski oldu antibiyotikde kullanirken....ya hic istemiyorum hic hazir degilim boyle biseye..daha once basina boyle bisey gelen varmi arkadaslar tecrublerinizi duymak istiyorum:KK43:
Canim bu ay ben de aynı durumda kaldım 6 gün gecikti sonunda oldum

Bir arkadaşıma kadın doğum doktoru demişti uzun zamandır korunuyosun rahim duvarı iyice incelmiştir hemen hamile kalman zor diye. Tabi kimisi korunurken hamile kalıyor kimi korunmayı bıraktığı ay, kimi de korunmadığı halde aylarca kalamiyor. Allah'ın takdiri diyelim

10 sene d.kontrol hapı kullandım
bıraktıgım ay hamıle kaldım , sonra spril ile korundum 3 senedir çocuk istiyoruz ama hamıle kalamıyorum ,
allahın takdiri ilahisi , o bebek dogacaksa yapacak birşey yok

şüpheli dönemlerinizde eşiniz de kondom kullansaydı keşke
hayırlısı olsun artık

Hadi yaa sen demi kullaniyorsun dogum kontol peki senin neden gecmis olabilirdi canim
Canim ben soğan kuru yapmıştım aynı zamanda dışım için antibiyotik kullanıyordum d.k.h. hep kullanıyorum zaten o ay gelmedi 5 gün test yaptım negatif senin gibi ağlaya ağlaya geziyordum kesin tüplerim açıldı soğan küründen hamile kaldım diye ama çok şükür geldi sanırım antibiyotikler dengeyi bozuyor yine de sağlık ocağına bir git ister

Back
X