Gecikmeli düşük - Tıbbi düşük

madambella

Az insan çok huzur
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2016
374
543
53
Hanımlar 7 haftalık düşükten sonra aldığım patoloji raporunda

MAKROSKOPİ:
Topluca 20cmküp hacminde kürtaj materyali. Değişik kısımlarından 3 kasette takibe alındı.

TANI:
Desidua dokusu, R/C materyali

bu nedemek acaba. Doktorum bişey demedi. Ağzından lafı cımbızla aldığım için size de bir sormak istedim. Bilen yardımcı olursa sevinirim

Canim gecmia olsn bnde. Kimyasal dusuk yasiyorum su anda. Iki defa tibbi dusuk 1 kere de kimyasl dusuk yasadm.

Bildigim kadariyla:

4 aydan buyuk dusuk yasayanlar ya da
4 aydan kucuk fakat kalp atimi durdugu icin bebegin alinmasi gerektiginde ikisine ayni muamele ediliyor.

Her ikisi de tibbi-gecikmis dusuk diye geciyor kayitlarda. ( kendliginden dusmedigi dusemeyecegi icin sanirim tibbi mudehale gerektigi icin boyle isimlendiriliyor)

Yani tibbi olarak 4 aydan sonra dusen bebekle atmaya baslayan kalbi aniden duran bebekler ayni kategoride degerlendirilir.

Normal olarak gelişen düşükler genelde 4.aydan once gelişir 5. aydan sonra gebeligin rahimden düşmesi zorlasır bu aylardan sonra gebeliğin düşme riski azdır içiniz rahat olsun internet üzerinde isminde bir ilaç dolaşıyor halk dilinde düşük hapı düşük yapmak içindir düşüğü engellemez sakın ha yanlıs anlayıp gebeliğinizden olmayın !!!!

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar beş haftalık bebegimi kürtajla aldırdım tanıda gecikmiş düşük yazıyor neden byle bı tanı konulmustur sizce

slm kizlar ben de 18 haftalik bebegimi kaybettim normal dogumla 40 gun oldu. benim gibi yasayan var mi?acaba ne zaman esinizle birlikte oldunuz.dr 2 ay gebelik dusunmeyin dedi ama ne zaman birlikte olunacagini soramadim utandim :((

slm kizlar ben de 18 haftalik bebegimi kaybettim normal dogumla 40 gun oldu. benim gibi yasayan var mi?acaba ne zaman esinizle birlikte oldunuz.dr 2 ay gebelik dusunmeyin dedi ama ne zaman birlikte olunacagini soramadim utandim :KK43:(
Merhabalar bende sizin gibi 17+5 de bebegim karnimda öldü 11 yaşinda saglikli bir oglum var cok sükür karnımda ölen kızımı normal dogumla yaptım bugun 1 hafta oldu ögrendigim cok kötüyüm toplayamiyorum kafamı alısamiyorum yokluguna bugun kontrole gidicez nasil dayanicam o hastaneye ne umutlarla gitmistim oysa sizin icin dr bisey demismiydi. Cvp yazarsaniz sevinirim yeni uye oldum kullanmayi pek bilmiyorum

Back
X