Gecikmenin 4.günü idrar testi negatif

umutluaday96

Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2023
39
25
8
29
Kızlar merhaba. Her ay düzenli gününde adet oluyorum. Bu ay 4 gün gecikmem var. Bugün hem kaset hemde erken test yaptım sonuç negatif. Bu şekilde olup kanda veya sonradan idrarda pozitife dönen var mı

Bende sizin gibiyim yarın 5 gün olacak adetim gecikeli bugün kan verdim 0.84 çıktı beta umudumu kestim arkadaşlar

İnşallah Rabbim herkesin gönlüne göre versin haberdar ederim tabikide yeterki gözümüzden geçen olsun bebişşş

Testler negatifse negatiftir sonuç kızlar. Geç döllenme olayı çok nadir olur adetleriniz düzenli ise mevsimsel veya kist kaynaklıdır gecikmeler çoğunlukla…

Kızlar merhaba. Her ay düzenli gününde adet oluyorum. Bu ay 4 gün gecikmem var. Bugün hem kaset hemde erken test yaptım sonuç negatif. Bu şekilde olup kanda veya sonradan idrarda pozitife dönen var mı
Bende ayni durumdayim gecikmem 6 gun oldu diyebiliriz saat itibariyle.. 4. Gunde test yaptim negatif.. hic gecikmem olmamisti som 1 senede niye boyle oldu anlamadimm.. bekleyelim bakalimm

Ertelemeyin kızlar sonra kist felan çıkıyor hepten hayal kırıklığı oluyor doktora gidin
Hiç kistım filan olmadı ki daha da bikaç ay önce gitmiştim doktora yoktu da öyle bisey temizdi ilk defa gecikiyo yıllardır. Bedenim benimle oyun oynuyo heralde. Yarın sabah gidicem büyük ihtimal. Ama hala içimde bi umut var

Hiç kistım filan olmadı ki daha da bikaç ay önce gitmiştim doktora yoktu da öyle bisey temizdi ilk defa gecikiyo yıllardır. Bedenim benimle oyun oynuyo heralde. Yarın sabah gidicem büyük ihtimal. Ama hala içimde bi umut var
Canım inşallah hiç olmaz kist felan ama eğer hamilelik testin negatifse regl o yüzden gecikiyor olabilir yumurtan çatlamadıysa kiste dönüşebiliyor

Ablalarım bende her ay 23 ü yada 24 ünde olurdum mesela 24 ü bat günümdü adet olmadım 25 inde test yaptım negatif çıktı acaba erken mi test yaptım hani olmazsam 7.günümü tekrarlasam testi böyle pozitif çıkan varmı

Back
X