M minnimilk Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 16 Mart 2022 23 6 36 11 Eylül 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi minnimilk #1 merhaba reglimin gecikmesinin 4. günü erken gebelik testi yaptım negatif çıktı bu güvenilir mi yarın ise kan testi yapıcam gecikmenin 6. günü kan testi doğru çıkıyor mu
merhaba reglimin gecikmesinin 4. günü erken gebelik testi yaptım negatif çıktı bu güvenilir mi yarın ise kan testi yapıcam gecikmenin 6. günü kan testi doğru çıkıyor mu
Z ziyagillerdenmiyimneyim Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 29 Mart 2023 2.301 1.723 48 30 11 Eylül 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi minnimilk #2 Normalde cikmasi lazim tabi ama gec dollenme de olabilir
K Kumrlmmm Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 21 Şubat 2022 111 11 28 35 11 Eylül 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi minnimilk #3 Çıkar diye biliyorum ama bazen geç döllenmede oluyo arkadaşlarin dediği gbi hkkinda hayirlisi insallah olumlu sonuç alirsin
Çıkar diye biliyorum ama bazen geç döllenmede oluyo arkadaşlarin dediği gbi hkkinda hayirlisi insallah olumlu sonuç alirsin
M minnimilk Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 16 Mart 2022 23 6 36 11 Eylül 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi minnimilk #4 Kumrlmmm .!.: Çıkar diye biliyorum ama bazen geç döllenmede oluyo arkadaşlarin dediği gbi hkkinda hayirlisi insallah olumlu sonuç alirsin Genişletmek için tıkla... ay abla duanı geri al istemiyorum inşallah yoktur
Kumrlmmm .!.: Çıkar diye biliyorum ama bazen geç döllenmede oluyo arkadaşlarin dediği gbi hkkinda hayirlisi insallah olumlu sonuç alirsin Genişletmek için tıkla... ay abla duanı geri al istemiyorum inşallah yoktur