Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hazirandan beri regl olmadınız mı, hadi olmadınız kontrole gitmediniz mi, normalde düzenli mi regl , evet basit kistler gebeliğe engel değil , yine de siz yarın bir doktora görünün isterseniz.Çatlatma iğnesi sonrası kist olmuştu doktor regli ile atarsın demişti bekliyorum ama hala gelen yok test yaptım bende kist varken hamile kalınır mi
Temmuzda 2gun regli oldum en son 31 temmuzda kan vermiştim negatifti kandan bu yana 17gun geçti ve bu ay regli olmadım 9 gün geciktiHazirandan beri regl olmadınız mı, hadi olmadınız kontrole gitmediniz mi, normalde düzenli mi regl , evet basit kistler gebeliğe engel değil , yine de siz yarın bir doktora görünün isterseniz.
O zaman büyük ihtimalle hamilesiniz , iki gün regl az ama parçalı pıhtılı ise kist atılmış olabilir, neticede bu ay regl olmadınız dokuz gün gibi ciddi bir gecikme var, testiniz kopkoyu başka ihtimal yok gibi hamilesiniz yarın kan verin hayırlısı olsun tekrar.Temmuzda 2gun regli oldum en son 31 temmuzda kan vermiştim negatifti kandan bu yana 17gun geçti ve bu ay regli olmadım 9 gün gecikti
Teşekkür ederim yarın ilk isim kan vermek olacak yardımcı olduğunuz için teşekkür ederimO zaman büyük ihtimalle hamilesiniz , iki gün regl az ama parçalı pıhtılı ise kist atılmış olabilir, neticede bu ay regl olmadınız dokuz gün gibi ciddi bir gecikme var, testiniz kopkoyu başka ihtimal yok gibi hamilesiniz yarın kan verin hayırlısı olsun tekrar.
Rica ederim ne demek, sağlıkla gelsin güzel bebiş inşallah.Teşekkür ederim yarın ilk isim kan vermek olacak yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim![]()
İnşallah vardır teste çıkıp kanda çıkmayan çok oldu umarim bu sefer olmuşturRica ederim ne demek, sağlıkla gelsin güzel bebiş inşallah.
Freely marka umarım yaniltmaz ne olur dualarınıza talibimMerhaba
Hamilesiniz tebrik ederim
Yanlışlık olsa bu kadarda net bir şekilde pozitif çıkacağını sanmıyorum![]()
Dualarım sizinleFreely marka umarım yaniltmaz ne olur dualarınıza talibim
Temmuzda 2gun koyu kahve çamur gibi bir akıntım oldu kan verdim 2defa hemde negatifi 32temmuzda memlekete gidip muayene oldum kan verdim negatif çatlatma iğnesi kiste dönüşmüş regli ile atarsın dedi ilaç bile vermedi. Bende önemsemedim bu gecikmeyi açıkçası belirti olarak sadece göğüs hassasiyeti ve kasık ağrısı vardı. Doktorum regli reglmezse ilaca başlayalım demişti bende ilaca başlamadan bu test yapmak istedim iki çizgi çıktı bilemiyorumDualarım sizinle
2 gün regli olduğunuzu söylüyorsunuz zaten temmuz ayı içinde, peki nasıldı kanamanız?
Ayrıca bu 9 günlük gecikmede bundan önce test uygulaması yaptınız mı? Bir de belirtileriniz nelerdi.
Bilemiyorum canım bu konuda bir bilgiye sahip değilim, inşallah bebişin şenindedirTemmuzda 2gun koyu kahve çamur gibi bir akıntım oldu kan verdim 2defa hemde negatifi 32temmuzda memlekete gidip muayene oldum kan verdim negatif çatlatma iğnesi kiste dönüşmüş regli ile atarsın dedi ilaç bile vermedi. Bende önemsemedim bu gecikmeyi açıkçası belirti olarak sadece göğüs hassasiyeti ve kasık ağrısı vardı. Doktorum regli reglmezse ilaca başlayalım demişti bende ilaca başlamadan bu test yapmak istedim iki çizgi çıktı bilemiyorum
Canımmm sen hamilesinTekrar yaptım böyle çıktı bilemiyorum umarım bu sefer güzel haber alırım kan vermeye gidiyorum acile
Eki Görüntüle 3631373
Kan vermeye gidiyorum canım inşallahCanımmm sen hamilesinhaberlerini bekliyorum
![]()
Haber et bana hadi inşallahKan vermeye gidiyorum canım inşallah
Tamam canımHaber et bana hadi inşallah![]()