• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gecikmenin 9cu günü testine bakar mısın lütfen

Teşekkür ederim canım ben de senin gibi Haziran'da klomen+çatlatma iğnesi olmuştum temmuzda iki gün regli oldum temmuz 31'inde doktora muayeneye gittim kist oluştuğunu söyledi regli ile atacağını söylemişti ben de bu ay hiç önemsemedim gecikti kistten dolayıdır dedim sadece göğüs hassasiyeti vardı bir de kasık ağrısı batma oluyordu başka birşey yok 🤗 ümitsiz olma canım beklemediğin bir anda oluyor her şey 🌸
Yaaa inşallah canım Allah'a bıraktım zaten kafamdan attım çok üstüne düşmedim olursa olur kafasindayim . Geçen sene keseyi gormeden bir düşük yaptım değerim yukselmedi 600lerden sonra düştü sonra hiç gebe kalamadim

Yaaa inşallah canım Allah'a bıraktım zaten kafamdan attım çok üstüne düşmedim olursa olur kafasindayim . Geçen sene keseyi gormeden bir düşük yaptım değerim yukselmedi 600lerden sonra düştü sonra hiç gebe kalamadim
Bende bı kimyasal gebelik geçirdim Şubat'ta öğrendim marta düşündüm şimdi tekrar. Allah hiç beklemediğin bir zamanda nasip ediyormuş bunu çok iyi anladım. Rabbim en kısa zamanda sana da nasıp etsin inşallah canım kalbini ferah tut 😘

Bende bı kimyasal gebelik geçirdim Şubat'ta öğrendim marta düşündüm şimdi tekrar. Allah hiç beklemediğin bir zamanda nasip ediyormuş bunu çok iyi anladım. Rabbim en kısa zamanda sana da nasıp etsin inşallah canım kalbini ferah tut 😘
Amin inşallah. Hayırlısı olsun bakalım cumartesi günü belli olur artık

Back
X