Geciktirici hap kullanıp regl olunur mu?

agresifkiz

Güzelbirşeylerolsun
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2013
3.154
1.778
333
İstanbul
Merhaba arkadaşlar, altı gündür geciktiri hap kullanıyorum doktor tavsiyesi üzerine. Reglime bir gün kala başladık ama altı gündür temizdim. İki gün sonra tatile gideceğim ve az önce peçeteye baktığımda hafif bir lekelenme gördüm çok korktum normal mi bu yoksa regl mi oluyorum :(

Olanlar var evet ben kullandım ama olmadım

1 gün kala başlamak için biraz geç kalmışsınız. 3-4 gün önce başlamalıydınız. Regl olabilirsiniz belki etkisi yeterli gelmemiştir.

Minimum 2 gün önce baslamaliydiniz lekelenme etki göstermedigi anlamina gelir..
Adet döngüsünü bozmak yanlis oldugundan cok sik tekrarlamanizi tavsiye etmem iyi tatiller..

Tampon kullanamıyor musunuz? Geçmiş olsun, sanırım olacaksınız. Geç kalmışsınız 1 gün kala başlamakla.

Ben balayına gitmeden başladım benimde 2 gün kalmıştı ve regl olmadım. Bırakır bırakmaz hasta olmuştum ama o haplar insanı canavara çeviriyo valla benim baya sinirlerim atmıştı bu nedenle balayının 5.günü bıraktım. Tampon kullanabiliyorsanız tampon kullanın. Ama sanırım sizde başlamış.

Ben balayına gitmeden başladım benimde 2 gün kalmıştı ve regl olmadım. Bırakır bırakmaz hasta olmuştum ama o haplar insanı canavara çeviriyo valla benim baya sinirlerim atmıştı bu nedenle balayının 5.günü bıraktım. Tampon kullanabiliyorsanız tampon kullanın. Ama sanırım sizde başlamış.
Tampon kullanamıyorum.
Lekelenme olabileceğini okumuştum ama kafam çok karıştı bekleyip göreceğim sanırım.
Teşekkür ederim

Tampon kullanamıyor musunuz? Geçmiş olsun, sanırım olacaksınız. Geç kalmışsınız 1 gün kala başlamakla.

Çok moralim bozuldu sanırım olacağım.
Şöyle ki benim her ay adetim 3-5 gün atar ve ben olması gereken günden bir gün önce gittim ama o günde zaten olmam imkansızdı. Doktoruma bunu da söyledim ama neden böyle lekelenme oldu bilmiyorum

Minimum 2 gün önce baslamaliydiniz lekelenme etki göstermedigi anlamina gelir..
Adet döngüsünü bozmak yanlis oldugundan cok sik tekrarlamanizi tavsiye etmem iyi tatiller..

Benim reglim 3-5 gün atıyor bu nedenle bir iki gün kala gitmiştim o 3-5 günü de hesaba katarak doktorum da bir şey demedi ama şu an moralim aşırı bozuldu
Teşekkür ederim

6 gün geciktirici, 2 gün sonra tatil. 1 gün önce kullanmaya başlamışsınız zaten normal şartlarda adetin 7. günü olacaktı. Kaç gün sürüyor ki sizin bu kadar uzatmak istediniz?

Benim düğünümden bir hafta önce gelmişti hemen geciktirici aldım 4 5 gün gelmedi sonrasında geldi ve 15 gün sonra da ara kanamam oldu daha sonra da kahverengi lekelenme dengem değişti iyice hiç iyi değil aslınd a

6 gün geciktirici, 2 gün sonra tatil. 1 gün önce kullanmaya başlamışsınız zaten normal şartlarda adetin 7. günü olacaktı. Kaç gün sürüyor ki sizin bu kadar uzatmak istediniz?

Şöyle ben geçen cuma gittim normalde cumartesi olmam lazımdı erken gittim araya hem bayram giriyor diye hemde beş gün geciksem bile ne olur ne olmaz erken gideyim dedim normalde 6-7 gün sürüyor reglim

Neden kullandınız ki? Tatile 1 hafta varmış daha o zaman, olup biterdi bile. Hiç o kadar uzun kullanmadım o hapı. 2-3 günlük kullanırım genelde hapı bıraktıktan sonra da 2 gün idare eder beni sonra olurum. 6 günden sonrasını bilemedim.

Neden kullandınız ki? Tatile 1 hafta varmış daha o zaman, olup biterdi bile. Hiç o kadar uzun kullanmadım o hapı. 2-3 günlük kullanırım genelde hapı bıraktıktan sonra da 2 gün idare eder beni sonra olurum. 6 günden sonrasını bilemedim.
Çünkü geciktiğim için tarih attığı takdirde tatile denk gelecekti bu yüzden doktor kontrolü ile başladım

Çünkü geciktiğim için tarih attığı takdirde tatile denk gelecekti bu yüzden doktor kontrolü ile başladım
Anladım. Olmaz bence, ilaç kullansam bile olması gerektiği günler ağrım ve şişliğim de oluyor benim. Belki az da olsa kanama da olabiliyordur.

Back
X