• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gecim derdi :(

TospaAnnesi

Emir Ayaz'ın Annesi ♡
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2015
1.684
4.776
133
29
Merhabalar sayin. Kk üyeleri :KK52:
Oglum oldugundan beri giremiyordum uzun zamandir ilk defa yaziyorum oncelikle site kurallari degistimi bilmiyorum yanlis birsey yazarsam simdiden ozur dilerim..
Fakat dusundugum icinden cikamagim konumun buradan Farkli kisilere ulasacagini dusunerek Yazmak istedim:olamaz: (giris uzun oldu hemen konuya geliyorum:rapci:)
Malum hayat zor bir bebegim var ve yapmak almak istediklerim var.
evlerden yapabilcegim isler ariyorum bos durmaktansa birikim yapmak istiyorum (katolog Filan degil)
Fikirlerinizi ve Varsa Sakaryali bu isleri yapan arkadaslardan öneri Bekliyorum :dua::KK9:

Duzeltme yaptim umarim sorun kalmamistir.

Son düzenleme:
Is konusunda fikir veremeyeceğim malesef umarim bulursunuz.Ama size bir tavsiyede bulunmak isterim..lutfen yazarken sesli harf kullanin.Arkadaslariniz ile mesajlasmiyor,halka acik bir platformda dert anlatiyorsunuz..
peki ;
Boyle bir konuya takilacaginizi bilseydim yazardim zorunlu yada gerekli , asiri göze batacak sekilde eksik yazmadigimi dusunuyorum. Herkesin yazi tarzi Turkce ve yazi kurallarina uygun olucak diye bi zorunluluk oldugunuda sanmiyorum Burada onemli olan yardimci olmak sordugumuza cevap alabilmek esas olan saniyordum yokse evet burasi benim ozel mesajlastigim bi yer degil Evet ben dert anlatyorum ama siz yazilis tarzimi dert ediyosunuz
Tavsiyeniz icin Sagolun.

Merhabalar syn. Kk üyeleri :KK52:
Oglum oldugundan beri giremyordun uzun zamandr ilk defa yazyorm oncelikle site kurallari degistmi bilmiyorm yanls bsey yazarsam smdiden ozur dilerim..
Fakat dusundugum icinden cikamagm konumun buradan Farkli kisilere ulasacagini dusunerek Yazmak istedim:olamaz: (giris uzun oldu hemen konuya gelyorm:rapci:)
Malum hayat zor bir bebegm var ve yapmak almak istediklerim var.
evlerden yapabilcegim isler aryorum bos durmaktansa birikim yapmak istyorum (katolog Filan degil)
Fikirlerinizi ve Varsa Sakaryali bu isleri yapan arkadaslardan öneri Beklyorm :dua::KK9:
Blog açıp takipçi edinip para kazanabilirsiniz blog güzel bir Türkçe ile olursa daha iyi olur

Bana satış yapan birisi böyle yazsa ben alıcı gözle bakmam. Size göre alakasız olabilir bana göre alakalı..
3 Farkli markanin satisini zaten yaptigim icin boyle demistm.
amaciniz yardimci olmak degil elestrmek yermek ve polemikse lutfen basran soyleyin
bilseydim bu sacmaligin olacagini daha fazla dikkat ederdim

El işleri yapıyorsanız instagram sayfası açıp ürünlerinizi satabilirsiniz

Bir lokantayla anlaşıp yemeklerini yapabilirsiniz bir tanıdığımız sebzelerini ve dereotlarini yikiyordu

Evden çocuk bakabilirsiniz

amaciniz yardimci olmak degil elestrmek yermek ve polemikse lutfen basran soyleyin
Kimseyi aşağılayacak değilim öyle bir niyetim yok. Dikkat ederdim deyip aynı devam etmekte garip.. Ayrıca yaşadığım yerde nikah şekeri yaptırılıyor ve bunu söyledim. Size yardımı dokunmuyorsa eyvallah..

sacmalik dediginiz sey kendinizi ifade edis sekliniz
yazdiginiz goz yoruyor ve anlasilmiyor , dilimizi dogru kullanmak , kendini dogru ifade etmek sacmalik degildir
polemik yaratmak icin yazmiyorum belki bundan sonra dikkat edersiniz diye yaziyorum
abla tavsiyesi olarak alin lutfen

pardon da siz bizim dilimizle ilgili yazim yanlisinizi duzeltmemin neresini komik buldunuz? konu sahibini uyardiginiz konudan daha ciddi birsey bu.
Allah için mantıklı gel karşıma. Ben büyük küçük yazdı diye değil. Yazdığı hiçbirşey anlaşılmıyor diye uyardım. Alakaya maydonoz eminim bundan rahatsız olan tek kişi ben değilim. Ben t yi küçük yazdım diye sen benim yazdığımı anlamadın mı? Farklı tellerden çalışıyoruz. Tartışma arıyorsan başkasını bul kendine.

Allah için mantıklı gel karşıma. Ben büyük küçük yazdı diye değil. Yazdığı hiçbirşey anlaşılmıyor diye uyardım. Alakaya maydonoz eminim bundan rahatsız olan tek kişi ben değilim. Ben t yi küçük yazdım diye sen benim yazdığımı anlamadın mı? Farklı tellerden çalışıyoruz. Tartışma arıyorsan başkasını bul kendine.
o kisaltma yapabilir ama sen Turkce yazarken kucuk harfle baslayamazsin. Bu dilimize de saygisizlik. Elestirmeden once ben neyim diye bir sor kendine. laf olsun diye yorum atmazsin bundan sonra.

Back
X