kac bölüme kadar devam edecek bu
neden diger konunuzdan devam etmediniz?
esinize neden bankadan para cektiginizi söylemiyorsunuz ?
Arkadaşım sizi gayet iyi anlıyorum ama geçim sıkıntısı çekmeyen yokki eşiniz de çalışıyor çabalıyor işlerin durgunlaştıgı dönemler olur elbette genellikle kış dönemlerinde durgunlaşır sizde evde çalışabilirsiniz evde yemek yapıp satan insanlar var örgü biliyorsanız işleyebilirsiniz örn şal bile yapıp satsanız en basiti 25 tl dir yelek örüp satanlar var fiyatı 50 tl ye kadar çıkıyor evlencek kızlar için çeyizlik ürünler yapabilirsiniz bir komşumuz kızı için bir halasına işletmişti maddi gücü iyi degil diye çok iyide para vermiş kadın evde pasta börek yapıp satabilirsiniz evde mantı yapıp satan insanlar var kilosu 13 ile 15 tlden satılıyor yazma işleyebilirsiniz yazma kenarlarına oya işleme fiyatı basit oyalar 10 tl dir zor oyalar 25 tl dir igne oyasınıda 20 ila 30 tl arasında işliyorlar evinde 2 küçük çocuklarıyla iş yapan insanlar var sizde yapabilirsiniz
hoşgeldin makakacım.
öncelikle teşekkürler,oya yazma gerçekten elimden gelecek işler değil ama kek böğrek yapabilirim ama oturduğum yerde nerde nasıl yaparım başvururum bilmiyorum internetten güvenilir değil bilmiyorum ki boncuk,takı mandal nikah şekeri bunlarda öğrenilir işler de yapan birileri olsaydı ne bilim karışık kafam ya
çevrende çalışan hanımlar yokmu mesela onlara yemek yapabilirsin yada tanıdıgın iş yerleri de olabilir çevrenizde çeyizlik dükkanlar yokmu gidip onlarla konuşursunuz yaptıgınız takıları önce kendi çevrenizde satarsınız.
cocuk bakabilirsin yani seninkiyle beraber mesela
fikir sadece
Annem zaten takık kocama temızlık yaparak evı gecındırmeye calısmama cok laf sokar kendı ısımı yapmam en ıyısıde ıste durum ortada
Kendi işin nedir bilmiyorum ama temizlik yaparak evini geçindiren bir sürü kadın ve erkek var insanlar ekmek paralarının derdinde ayrıca anneniz eşinize niye taktı eski konunuzdan şöyle hatırlıyorum eşinizin kötü bir hayatı yok galiba sizi aldatmamış şiddet yok içki kumar yok geçim sıkıntınız var eşinizde çalışıyor çabalıyor ha şöyle bir durum olsaydı eşiniz çalışmasaydı evde yan gelip yatsa bütün borçlar sizin üzerinize kalsa anneniz haklı derdim ama bu durumda annenize haklılık payı veremem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?