geçiyor geçmez dediklerimizzzz..ve yepyeni bir sayfa!!:)

hazel1811

35inde lolita
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2012
249
14
33
kızlarr içinizden takip edenler olmuştur. benle ilgilenmediği için yeni başlayan ilişkimi sonlandırmıştım.yalnız sonradan biraz üzüldüğümü hissettim fazla abarttıgımı düşündüm. karşı tarafta bende 2 gün konuşmadıkk ve 2.güünün sonunda barıştıkkk , kendisi benimle ileriye yönelik bir ilişkiye başlamak istediğini bana gercekten önem verdiğini söyledi.inanırmsnzzz benimle ilgilenmeye başladı o kadar cok şaşkınlık içindeyim ki.bende artık üstüne gitmeyip akışına bırakıyorum onu anlamaya calışıyorum. bu şekilde gercekten mutluyum onu farkettim.bişeyleri karşılıklı cözebilmek gercekten cok huzur verici.....gelelimki aylar önce gecirdiğim travmanın (düğüngünü nişanlımdan ayrılışım,düğün yerine cenazeye gidişim,ugradıgım haksızlıklar) bana cok büyük bir tecrübe kazandırdıgına inanıyorum.o zamanlar cok üzüldüm cok ağladım intihar düşündüm .bu acılar gecmeyecek dedimm .aylarca hergün ama hergün ağladım.ve gördümki isyanın faydası yok.Rabbime sığındım eski nişanlımı Rabbime havale ettim(yinede hakkım helal değil) gece gündüz dualar ettim hayırlısını istedim .doğru insanı karşıma cıkarmasını bekledim. cok kişi hayatıma girmek istedi hiçbirine ısınamadım ama galiba bu defa ki secimim doğru.içimde gercekten huzur var.yaşadığım hiç bir acıyı unutmadım ama farkettimki acıtmıyor eskisi kadar,sadece izi kalıyor.ve rabbim sabredenin mükafatını veriyorrrr..varsa benim gibi acı ceken üzülen sabretsinnn Allaha sıgınan gercekten feraha cıkıyor vicdanı hür bi şekilde..İnşallah aylar sonrada böyle huzurlu ve mutlu olurum....Rabbim hepimizin cumasını hayırlı kılsın ve evinize mutluluk huzur versinnnnn

Amin canım...
Sabırlı olmak gerek... acele etmemek gözlemlemek lazım. Mutlulugunuz daim olsun

Allahım hiçbir zaman pişman etmesin mutluluklar dilerim canım. Benimde hakkımda hayırlısı diyelim şu an bende ilişki bitirme aşamasındayım ama karşıdan kopma olmayınca sınırdayım bana da dua edin ihtiyacım var gerçekten

senin yazını okudum canm üzüldüm gercekten inşallah hakkında hayırlısı olur ama benm şahsi fikrim o cocuktan bir an önce ayrılman.kendine bakmayan bir adamla ömür gecmez seninde kalbin kıpırdamalı tek onun seni istemesiyle olmamalı .ya şimdi olmasa ilerde emin ol tiksineceksin.benim bahsettiğim eski nişanlımda aynı öyleydi.dişini fırcalamazdı hiç .kıyafet desen nişanlılıgım boyunca 3 kıyafet değiştirmiştir yemin ederim sana.atleti tişörtün altından dışarı çıkardı ben düzeltirdim.yine atleti dışarı cıkardı öyle gezerdi ortalıkta.utanırdım artık bişey diyemezdim üzülmesin diye.ve eminim evlenseydik sabrım kalmazdı ve patlyabilirdim.o yüzden ayrılmamız o düğünün olmaması hayırlı olmuş benm icin.sende kendini iyice tart iyice düşün.belki alışkanlıgın vardır ama unutlur gider herşey.önemli olan senin kalbinin sesi.....

Sevgi ve ilgisine karşılık kendimi o kadar zorladım ki artık gözüme bazı şeyler batmamaya kendimi alıştırmaya başladım ama son gidişim benim evlilik hayatımı gözümün önüne getirdi. Bakım yapsa inan ki seveceğim ama yok. Ben demeden yapmayan adamla ömür geçiremem ki. Kendi mesaj atmadıkça atmıyorum bakalım. Soğuk davranılmasını sevmez bende soğuk soğuk davranıyorum. Bu site biraz sıkıntımı gideriyor. Çevremdeki arkadaşlar ailem bi yere kadar dinliyor onların canını sıkmak da istemiyorum buraya yazıyorum tüm yorum yapanlardan Allah razı olsun.

aynen canm cevremizdekiler sıkılmaya başlıyo bi süre sonra. inşallah en kısa zamanda hakkında hayırlı olan yolu secersin cnm Allah yardımcın olsunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…