Allahım hiçbir zaman pişman etmesin mutluluklar dilerim canım. Benimde hakkımda hayırlısı diyelim şu an bende ilişki bitirme aşamasındayım ama karşıdan kopma olmayınca sınırdayım bana da dua edin ihtiyacım var gerçekten
senin yazını okudum canm üzüldüm gercekten inşallah hakkında hayırlısı olur ama benm şahsi fikrim o cocuktan bir an önce ayrılman.kendine bakmayan bir adamla ömür gecmez seninde kalbin kıpırdamalı tek onun seni istemesiyle olmamalı .ya şimdi olmasa ilerde emin ol tiksineceksin.benim bahsettiğim eski nişanlımda aynı öyleydi.dişini fırcalamazdı hiç .kıyafet desen nişanlılıgım boyunca 3 kıyafet değiştirmiştir yemin ederim sana.atleti tişörtün altından dışarı çıkardı ben düzeltirdim.yine atleti dışarı cıkardı öyle gezerdi ortalıkta.utanırdım artık bişey diyemezdim üzülmesin diye.ve eminim evlenseydik sabrım kalmazdı ve patlyabilirdim.o yüzden ayrılmamız o düğünün olmaması hayırlı olmuş benm icin.sende kendini iyice tart iyice düşün.belki alışkanlıgın vardır ama unutlur gider herşey.önemli olan senin kalbinin sesi.....
Sevgi ve ilgisine karşılık kendimi o kadar zorladım ki artık gözüme bazı şeyler batmamaya kendimi alıştırmaya başladım ama son gidişim benim evlilik hayatımı gözümün önüne getirdi. Bakım yapsa inan ki seveceğim ama yok. Ben demeden yapmayan adamla ömür geçiremem ki. Kendi mesaj atmadıkça atmıyorum bakalım. Soğuk davranılmasını sevmez bende soğuk soğuk davranıyorum. Bu site biraz sıkıntımı gideriyor. Çevremdeki arkadaşlar ailem bi yere kadar dinliyor onların canını sıkmak da istemiyorum buraya yazıyorum tüm yorum yapanlardan Allah razı olsun.
aynen canm cevremizdekiler sıkılmaya başlıyo bi süre sonra. inşallah en kısa zamanda hakkında hayırlı olan yolu secersin cnm Allah yardımcın olsunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?