Geçmek bilmeyen sancı!!!

pimerall

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2011
175
53
98
40
13 haftalık gebeyim, gebeliğimi öğrendiğimden beri de kasıklarımda yanma şeklinde sancılar var. O sancılar bacaklarıma da inip ağrı yapıyor. Aslında ikinci gebeliğim bu benim, kızımda hiç bu şekilde sancım olmamıştı. Benim gibi kasıklarında yanma ve ağrısı devam eden birileri var mı? Doktoruma gebeliğimin ilk başlarında sormuştum olur ağrı demişti. Ama hiç geçmemesi beni endişelendirmeye başladı. Bana bir şeyler söyleyin kızlar :(

Benim daha erken 6 haftalık ama benim aşırı derecede ağrım oluyor kasiklar da hatta gece uyanıyorum ama doktor normal diyo da işte benim içime sinmiyo

olur oyke agrilar sancilar normal
bebek buyudukçe rahim gunden geune genisliyor , oda biraz belli ediyor kendini
3 hamilelik yasadim uçundede adet agrisi yada batma sanci seklinde hislerim eksik olmadi doguma kdr gidiyor valla :)

Benim daha erken 6 haftalık ama benim aşırı derecede ağrım oluyor kasiklar da hatta gece uyanıyorum ama doktor normal diyo da işte benim içime sinmiyo
Valla benim hala devam ediyor, dilerim senin ki geçer. İlk gebeliğimde kuş gibiydim diyebilirim. Ne ağrı ne sızı! o yüzden tedirgin oluyorum.

olur oyke agrilar sancilar normal
bebek buyudukçe rahim gunden geune genisliyor , oda biraz belli ediyor kendini
3 hamilelik yasadim uçundede adet agrisi yada batma sanci seklinde hislerim eksik olmadi doguma kdr gidiyor valla :)
Yaaa :( Üçü de aynıymış sizin en azından. Bacaklarınıza da iniyor muydu ağrı? Doğurana kadar işimiz var desene :110:

Valla benim hala devam ediyor, dilerim senin ki geçer. İlk gebeliğimde kuş gibiydim diyebilirim. Ne ağrı ne sızı! o yüzden tedirgin oluyorum.
Bende de aşırı sancı oluyo Dr progestan verdi rahim kasılıp bebeği atmasin diye ama sancı geçmek bilmiyor

Bende de aşırı sancı oluyo Dr progestan verdi rahim kasılıp bebeği atmasin diye ama sancı geçmek bilmiyor
Çok sıkıntılı bir durum bu ya Rabbim korusun meleklerimizi .Bana ilaç vermedi sancı için. Normal, her gebelik farklı dedi.

Cnm bilmiyorum bnmde ilk gebelik deil ama daha önce böyle olmamıştı bi yandan bulantı kusma diğer yandan sancı bide ustune ayağa kalkmak yasak deli olcam

Cnm bilmiyorum bnmde ilk gebelik deil ama daha önce böyle olmamıştı bi yandan bulantı kusma diğer yandan sancı bide ustune ayağa kalkmak yasak deli olcam
Ayağa kalkmak neden yasak? Bende de mide bulantısı var. Mide bulantısı iyi bir işaret diyor doktorum. Bebek ben burdayım işimin başındayım diyormuş miden bulanırsa:) Rabbim korusun dikkat et kalkma yat ohhh:halay:

Ayağa kalkmak neden yasak? Bende de mide bulantısı var. Mide bulantısı iyi bir işaret diyor doktorum. Bebek ben burdayım işimin başındayım diyormuş miden bulanırsa:) Rabbim korusun dikkat et kalkma yat ohhh:halay:
Cnm daha önceki gebeliklerimde sorunluydu dusuk yada erken doğum oluyo ondan dolayı bu gebelikte doğuma kadar yatcam oyleki doktor sadece tuvalete kalk dedi esimde pimpirikli kaldırmıyor beni yataktan inş bu sefer sağlıklı bi bebeğim olur

Cnm daha önceki gebeliklerimde sorunluydu dusuk yada erken doğum oluyo ondan dolayı bu gebelikte doğuma kadar yatcam oyleki doktor sadece tuvalete kalk dedi esimde pimpirikli kaldırmıyor beni yataktan inş bu sefer sağlıklı bi bebeğim olur
Anladım. Sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın inşallah. Dikkat et o zaman:anneadayı:

Ben daha 3 hafta 4 gunluk hamileyim benimde dun sol kasigimda asiri derecede agrim oldu normalmis cocuk tutunmaya calisiyormus ve hafif kanamamda olduu kahverengi pembemsi karisik . seninkide normal geliyor cocuk buyudukce agri olur illaki . dert etme canm insallah iyi gider hersey

Yaaa :KK43: Üçü de aynıymış sizin en azından. Bacaklarınıza da iniyor muydu ağrı? Doğurana kadar işimiz var desene :110:
yok bacaklarima inmiyordu

her bunye bir deil herhalde
hani kimi 9 ay bulnti yasar kimi bi gun bile yasamaz , ayni insan iki hamileelikde bile degisik olabiluyor
Allah tamamina erdirsin insallah
kahverengi akinti kanama tarzi bisey olmadigi surece buradaki doktorlar endiselenmeyin diyolar

Back
X