geçmeyen baş ağrım,unutkanlığım tedirginliğim

blackeyes06

egeli bayaan:)
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2013
333
54
48
merhaba bıraz fazlaca konu açtım şu sıralar kusuruma bakmayın.derdım bır aydır gecmeyen şiddetlı bas agrılarım yanı bı gun agrımıyosa dıger gun sıddetlıce veya uyusuk bıcımde kendını gosterıyorr sadece bunlada kalmıyor unutkanlık cabası ornegın bundan bı ay once aceba sunu yaptımmı yapmadımmı yapmadıgımı bıldıgım halde acebalarla dolu yanı bıseye net cevap veremez oldum huzursuzum kafamın ıcınde bı ton bocek kafamı yıyor sankı korkuyorum aceba kotu bıseymı dıye yarın doktora gıdcem sanırım norologa gıtmem gerekmiş ama burda o bolum yok sızce hangı bolume gıtmelıyım benım durumumda olan varmı varsa bu nası bı hastalık bana anlatın unutkanlıgım hat safaya ulaşıyor korkuyorum

Aynı dertler bende de var bi kaç gün önce farkettim senin gibi net cevap veremiyorum. Üstelik baş agrilarimi haplarda geçirmiyo. Internette araştırdım depresyon belirtileri diyo bende farkındayım hiçbirşey yapasim yok bu ara pek zevk alamıyorum biseyden. Ama kafama taktiğim çok şey var işsizlik evde olmak vs. Ben bunlara bağlıyorum. Geçen senede başım çok agriyordu yine bi durumu kafama çok takiyodum emar çektirdim hamdolsun bişey çıkmadı sonra sikntimi atlatınca baş agrilarim geçti smdi baska sknti boy gösterdi o yuzden yine başladı ben gecen sene melisa çayı iciyodum. Çok iyi diye duymuştum kasları genisletiyormus sende başla istersen bana azda olsa iyi gelmişti zaten önceki konulardan hatrladgm kadarıyla senin de problemlerin varmis

B12 vitamin eksikligidir diye dusunuyorum. Arti demir eksikligi de olabilir. Kan testinizi yaptirin. Test yaparsaniz resmini buraya atar misiniz bakmak istiyorum da

Aynı dertler bende de var bi kaç gün önce farkettim senin gibi net cevap veremiyorum. Üstelik baş agrilarimi haplarda geçirmiyo. Internette araştırdım depresyon belirtileri diyo bende farkındayım hiçbirşey yapasim yok bu ara pek zevk alamıyorum biseyden. Ama kafama taktiğim çok şey var işsizlik evde olmak vs. Ben bunlara bağlıyorum. Geçen senede başım çok agriyordu yine bi durumu kafama çok takiyodum emar çektirdim hamdolsun bişey çıkmadı sonra sikntimi atlatınca baş agrilarim geçti smdi baska sknti boy gösterdi o yuzden yine başladı ben gecen sene melisa çayı iciyodum. Çok iyi diye duymuştum kasları genisletiyormus sende başla istersen bana azda olsa iyi gelmişti zaten önceki konulardan hatrladgm kadarıyla senin de problemlerin varmis
İnternetten bakinca kanser cikiyosunuz bakmayin

Back
X