geçmeyen baş ağrısı

rehnuma14

Nirvana
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2007
684
13
643
İstanbul
selamlar ben 24 haftalık hamileyim 15 gün önce ağır gribe yakalandım.sinüzitim de var.ve hala geçmedi.doktora da gitmedim.ilk zamanlar bi kez daha olmustu.acile gittik doktor bişey yapamayız dedi geri gönderdi.bu seferde aynısı olacak diye gitmedim.iki hafta önce tamamen tıkanmıstım.nefes alamıyodum 6 gece neredeyse hiç uyumadım.
gribi geçtim eskisi gibi tıkalı değilim biraz biraz nefes alıyorum.ama öyle bir baş ağrım var ki geçmek bilmiyor.gözlerim dişlerim elmacık kemiklerim bile sızlıyor.minoset içtim iki kere ama hiç bir faydası olmadı.hamileyim diye başka bi ilaçta içemiyorum.iki gündür yine uykularım kaçtı baş ağrısından.ne yapabilirim bunun için artık dayanamayacak hale geldim.

gecenlerde ınanılmaz derece bende bas agrısı cektım ben de hamıleyım doktora gıtsen de sana verecegı ılac mınoset olucak ..bana onu verıyor nerem agrırsa agrısın ... ucuz bı ılac ıstersen doktora gıtmeyı beklemeden al kullan .allah sıfa versın hamıleykenbır yerın agrıması cok sıkıntılı oluyor.

biliyorum içtim iki kez ama bırak ağrı kesmeyi hafifletmedi bile.ne yapıcam şaşırdım.sürekli dinleniorum.bişey yaptığım da yok.ama geçmio geçmio geçmio.

allah yardımcın olsun 2 gun gecen gunduz aynı sekılde basım agrıdı,gece tuvalete kalktıgımda bıle beynım sızlıyordu resmen ..umarım en kısa zamanda gecer... dua edıcem kardesım..belkı sıfa olur.

Allah yardımcınız olsun.
Ben normal de hiç öyle baş ağrısı çeken biri değildim, bir iki kere öyle bir baş ağrım oldu ki, inanılmaz zonkluyordu, çok zordu. Gece uyuduktan sonra geçiyordu.
Siz uyuyamıyormuşsunuz da, Rabbim yardım etsin, sıkıntınızı gidersin biran önce inş.

inşallah.bu gece başıma patates sardım artık yapçak başka bişey bulamadım.bir ihtimal gecer diye.sinüzitten kaynaklandığı için sinüzit geçmeden o da geçmeyecek herhalde.üçüncü ayımda normal bi baş ağrısı olmustu o da çok fenaydı ama 3 günde geçmişti.bu başka bişey 20 gün olacak nerdeyse ama bitmiyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…