Geçmeyen burun ucu ödemi

gmsee

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2016
36
3
1
36
Tam bir yıl önce ameliyat oldum burun ucu hala sert hissiz ve şiş..hatta kaya gibi sert burun ucum aşağı yukarı oynamıyor. Sizce neden böyle? Normal değil diye düşünüyorum

Benim sorunum; sağ taraftan kemik eğriliği, sol taraftanda burun ucu kıkırdağı kırığıydı. Tabi bu sıkıntılar yüzümdeki orantıyı bile bozmuştu yamuk gibi duruyordu. Daha çok kısa bir süre geçmesine rağmen elde edilen sonuçtan mennunum. Artık sağdan ve ön profilden resim çekilmekten korkmuyorum.

Ameliyat sürecinde yaşadıklarımı elimden geldiğince anlatmaya çalıştım ama sanırım izlemek daha ayrıntılı olacaktır :-)

Olmayı düşünenlerin merak ettikleri şeyleri, olanlarında izlerken yeniden o günlere döneceği şeyleri anlattığımı düşünüyorum.

Ben çok şükür ağrısız acısız bir burun ameliyatı süreci yaşadım, şuandaki halinden de oldukça mennunum.

İstediğim doğrultusunda doğal bir burun tercih ettim ve o şekilde bir sonuç çıktı ortaya. Zaman geçtikçe daha da düzelecektir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tam bir yıl önce ameliyat oldum burun ucu hala sert hissiz ve şiş..hatta kaya gibi sert burun ucum aşağı yukarı oynamıyor. Sizce neden böyle? Normal değil diye düşünüyorum
Bende de aynı sıkıntı var bir yılı geçti hâlâ hareketli değil ve burnumun bi tarafının ucu daha sarkık, sorununuz çözüldü mü çok olmuş yazalı ama

Benim de 15 ay oldu. Söylediğiniz gibi benim de burun ucum inanılmaz şiş kalkık ve geniş duruyor. Çok üzülüyorum :(

Back
X