Geçmeyen enfeksiyon

eda_84

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2013
19
1
86
35
Konya
Merhaba hanımlar... 31 haftalik hamileyim.sik idrara cikip cok az idrar yapma sikayetiyle doktora gittim.idrarda iltihap gorunmedi bile ama doktor sikayetlerim e bakarak idrar yollari enfeksiyonu tanisi koydu monural sase kullandım fayda etmedi.azosilin adli amtibiyotik fayda etmedi.doktor sabah aksam novosef isimli igne ve exagyn isimli vajinal tablet verdi gece şikayetim geciyor sabah cok sikisik olmama ragmen sadece bi kac damla idrar yapabiliyorum.içtiğim su miktarini da artirdim gunde 3 litre içiyorum yaklasik 10 gündür suruyo sikayetlerim... Benimle ayni durumu yasayan var mi... Bu durumun gececegini bilmek bile beni rahatlatacak.tavsiyelerinizi bekliyorum.bir de bebegime zarar olur mu acaba

Canjm hamile deilim ama hamilelikte enfeksiyon normal diye biliyorum vajinani kuru tut pamuklu camasir giy islaj kuru bisey surme surekli mesela bende ayni cok idrar yolu enf var ayniyiz canim

Merhaba hanımlar... 31 haftalik hamileyim.sik idrara cikip cok az idrar yapma sikayetiyle doktora gittim.idrarda iltihap gorunmedi bile ama doktor sikayetlerim e bakarak idrar yollari enfeksiyonu tanisi koydu monural sase kullandım fayda etmedi.azosilin adli amtibiyotik fayda etmedi.doktor sabah aksam novosef isimli igne ve exagyn isimli vajinal tablet verdi gece şikayetim geciyor sabah cok sikisik olmama ragmen sadece bi kac damla idrar yapabiliyorum.içtiğim su miktarini da artirdim gunde 3 litre içiyorum yaklasik 10 gündür suruyo sikayetlerim... Benimle ayni durumu yasayan var mi... Bu durumun gececegini bilmek bile beni rahatlatacak.tavsiyelerinizi bekliyorum.bir de bebegime zarar olur mu acaba
cnm ama hamilileliktende kaynaklı sık sık çıkmak az yapmak. bebek buyudugu için baskı yapıyor azıcık çiş gelse bile sana çok gelmiş hissi veriyor benimde öyle bendede enfeksiyon vardı manural şaşe gecirmedi şuan azosilin kullanıyorum ama benim 7-8 lokosit yazıyodu.

Cok sık idraa cikmakta enfeksiyon yapiyomus zaten ama ne bilim cnm benmde 8 cikiyo enf ve kasintiys yogurt iyi geliyomus dene istersen canim vajinana sur

Cok sık idraa cikmakta enfeksiyon yapiyomus zaten ama ne bilim cnm benmde 8 cikiyo enf ve kasintiys yogurt iyi geliyomus dene istersen canim vajinana sur

Selamlar yorumlariniz icin tesekkur ederim.Dogum yaptim 6 aylik bebeğim.Cok cabuk idrar yolu enfeksiyonu gecirebiliyorum.En son gittigim jinekolog bunun gecirilmis sezeryanlarla ilgili oldugunu soyledi.Idrar torbasi rahme yapisir yuzden boyle olur dedi.Gecmez bu senin kaderin gibi felan konustu.Ama gecti.Usutmemeye dikkat ediyorum.Kesinlikle soguk bi seyler icmiyorum.Bol su iciyorum.Hamd olsun su an iyiyim bi 3 aydir tekrarlamadi.Bu sikintiyi yasayanlara tavsiyem o donemde kabak yemegi tuketsinler.Muthis idrar sokturucu.Ayni zamanda maydonoz suyu da iyi geliyor.Bir de sunu soylemek isterim vajinal mantardan kaynaklaniyor da olabilir şikayetiniz.ben de vajinal mantar varmis.Halbuki akintim bile yoktu.Fitil ve ilaclari kullandim belki de bu yuzden gecti.Idrara sik cikma sikayetiniz varsa bilin ki bu sadece idrar yollariyla alakali olmayabilir.Bunun sebebi vajinal de olabilir.Rabbim herkese saglik afiyet mutluluk versin.Bu arada 3.sezeryanim 3.sezeryanimi oldum.Cok korkuyordum 3.kez riskli olabilir diye duydugum icin evet digerlerine gore biraz zor iyilestim ama hamd olsun bu kadar korkmaya gerek yokmus.Bebegimi cok seviyorum burdan tum anne adaylarina mumkun mertebe normal dogumu denemelerini tavsiye ediyorum.Sezeryan da cok zor degil ama bi takim sikintilar olabiliyor mesela bende karin ici yapisiklik cok oldugu icin zaman zaman kabizlik karin agrisi gibi sikayetlerim oluyor(doktorum bu konuda uyarmisti zaten) her seyin normali fitrata uygun ama baska yol yoksa da o zmn da sizin icin hayirlisi oldugunu dusunup kabullenin durumu.Her sey gelip geciyor.Her sikintinin ardindan güzel günler geliyor.Mutlu olun mutlu edin insaaallah selamlar

cnm ama hamilileliktende kaynaklı sık sık çıkmak az yapmak. bebek buyudugu için baskı yapıyor azıcık çiş gelse bile sana çok gelmiş hissi veriyor benimde öyle bendede enfeksiyon vardı manural şaşe gecirmedi şuan azosilin kullanıyorum ama benim 7-8 lokosit yazıyodu.
Manural saşe ishal yaptı mı sizde ?

Back
X