Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hamileyim ve yaklaşık 3 aydır geçmeyen bir boğaz ağrım var. Doktora gittim pastil ve C vitamini verdi. Faranjit dedi ama hala düzelmedi yutkunurken ağrı yapıyor. Aranızda var mı böyle bir durum yaşayan. Nasıl geçer bu faranjit :/
Ben hamilelikte yasamadim ama kronik faranjit var bende .Pastil anlık rahatlatir tedavi edici değildir.Çay bardağinda su ile sirkeyi cay karistirp gun icinde 2.3 kere gargara yapabilirsin tabi doktoruna yinede sor istersen sorun olucagini zannetmiyorum sonucta sirke antibakteriyal
Hamileyim ve yaklaşık 3 aydır geçmeyen bir boğaz ağrım var. Doktora gittim pastil ve C vitamini verdi. Faranjit dedi ama hala düzelmedi yutkunurken ağrı yapıyor. Aranızda var mı böyle bir durum yaşayan. Nasıl geçer bu faranjit :/
Merhaba benimde boğazımda ara ara olan bi agrım vardı bademcik lerin olduğu yerde değil tam boğaz yerinde genizden itibaren boğaza doğru dr gittim burun kemiği eğriliği var dedi ve alarjik faranjit olduğunu söyledi önce alejo ilaçları verdi burundan nefes alamadığım için bu normalmiş ama halen arada agrım oluyor ve bu hayatımı zorlaştırıyor psikolojimi bozdu bu agri