- Emoji Skoru
- 36
- Puanlar
- 28
- Konu Sahibi maliaknots
-
Hangi fizyolojik serumu kullanıyorsunuzArkadaslar bebegim hasta degil ama maalesef gecmeyen bir hıriltisi var . 2,5 aylik 2 haftadir nerdeyse her gun izotonik suyla burnunu aciyorum ama maalesef bu hirilti gecmiyor . Burnu tikali degil gibi cunku diger burnundan su geliyor . Emerken sorun yasamiyor gayet normal bir sekilde emiyor . Doktor da bakti sirtindan ve gogsunden dinledi sadece burnundaymis .2 saatte bir temizle dedi cok degil mi ? Ben gunde 3 4 e kadar temizliyorum ama neden gecmiyor bu hirilti bilen var mi ya da nasil gecirebilirim lutfen yardimci olur musunuz ?
Aynı sorun benim bebeğimde de var doktor bronşit değil dedi sürekli burnunu temizliyorum ama yaklaşık 2-3 haftadır devam ediyorArkadaslar bebegim hasta degil ama maalesef gecmeyen bir hıriltisi var . 2,5 aylik 2 haftadir nerdeyse her gun izotonik suyla burnunu aciyorum ama maalesef bu hirilti gecmiyor . Burnu tikali degil gibi cunku diger burnundan su geliyor . Emerken sorun yasamiyor gayet normal bir sekilde emiyor . Doktor da bakti sirtindan ve gogsunden dinledi sadece burnundaymis .2 saatte bir temizle dedi cok degil mi ? Ben gunde 3 4 e kadar temizliyorum ama neden gecmiyor bu hirilti bilen var mi ya da nasil gecirebilirim lutfen yardimci olur musunuz ?
Benim kızım doğduğu andan itibaren bir hırıltı vardı görenler üst solunum yolu enfeksiyonu falan mı diye soruyordu hani öyle bir hırıltı doktorumuz laringomalazi adında bir hastalık olduğunu söyledi ama kötü bir hastalık değil ileride kendiliğinden düzelen birşeymiş kıkırdaklar mı yumuşak demişti tam hatırlamıyorum şuan yanlış bilgi vermek istemiyorum şuan 1 yaşında ve 6 7 aylıkken tamamen gitti bu hırıltı zaten doktorda 1 yaşına kadar düzelir dedi acaba sizin bebişte de böyle birşey olabilir mi acaba farklı bir doktor görüşü alsanız belki daha iyi olabilirArkadaslar bebegim hasta degil ama maalesef gecmeyen bir hıriltisi var . 2,5 aylik 2 haftadir nerdeyse her gun izotonik suyla burnunu aciyorum ama maalesef bu hirilti gecmiyor . Burnu tikali degil gibi cunku diger burnundan su geliyor . Emerken sorun yasamiyor gayet normal bir sekilde emiyor . Doktor da bakti sirtindan ve gogsunden dinledi sadece burnundaymis .2 saatte bir temizle dedi cok degil mi ? Ben gunde 3 4 e kadar temizliyorum ama neden gecmiyor bu hirilti bilen var mi ya da nasil gecirebilirim lutfen yardimci olur musunuz ?
ECzaneden aliyorum marka olarak bakmadim ama yarin bakip soylerimHangi fizyolojik serumu kullanıyorsunuz
Insallah oyle gecer gider . Bakalim simdi azaldi gibi aciyorun gunde bi kac kere insallah iyilesir . 2fl farkli doktora gittim burnuna baktilar felan oyle bjr sey diyen olmadi .Benim kızım doğduğu andan itibaren bir hırıltı vardı görenler üst solunum yolu enfeksiyonu falan mı diye soruyordu hani öyle bir hırıltı doktorumuz laringomalazi adında bir hastalık olduğunu söyledi ama kötü bir hastalık değil ileride kendiliğinden düzelen birşeymiş kıkırdaklar mı yumuşak demişti tam hatırlamıyorum şuan yanlış bilgi vermek istemiyorum şuan 1 yaşında ve 6 7 aylıkken tamamen gitti bu hırıltı zaten doktorda 1 yaşına kadar düzelir dedi acaba sizin bebişte de böyle birşey olabilir mi acaba farklı bir doktor görüşü alsanız belki daha iyi olabilir
Benimde bebeğim 5 aylık bende de vardı 4. Ayda biz eşimle grip olduk kayinvalideme bıraktım bi kaç gun aldığımda iyilesmistik evi de havalandırıp temizledim ama yine de başladı sonra fizyolojik serumla temizledim sabah akşam şuan normale döndü ve burun aspiratörü ben direk içine sıkmıyordum bir kaç damla damlatip 10 20 saniye bekleyip aspiratörle cekiyordumArkadaslar bebegim hasta degil ama maalesef gecmeyen bir hıriltisi var . 2,5 aylik 2 haftadir nerdeyse her gun izotonik suyla burnunu aciyorum ama maalesef bu hirilti gecmiyor . Burnu tikali degil gibi cunku diger burnundan su geliyor . Emerken sorun yasamiyor gayet normal bir sekilde emiyor . Doktor da bakti sirtindan ve gogsunden dinledi sadece burnundaymis .2 saatte bir temizle dedi cok degil mi ? Ben gunde 3 4 e kadar temizliyorum ama neden gecmiyor bu hirilti bilen var mi ya da nasil gecirebilirim lutfen yardimci olur musunuz ?
O nedir?Laringomalazi kaynaklı hırıltıdır muhtemelen
Bebeklerin nefes borusundaki kıkırdak yumuşak olduğu için boğaz-burun tarafından hıkırtı şeklinde ses gelir öyle bir ses mi?O nedir?
Bu bahsettiğiniz geçici bir durum mu?Bebeklerin nefes borusundaki kıkırdak yumuşak olduğu için boğaz-burun tarafından hıkırtı şeklinde ses gelir öyle bir ses mi?
Arkadaslar herkese cooook tesekkur ederim deneyimleriniz ile bana da yol gosterdiniz. Çok sukur bebegimin hırıltısi gecti . Simdi cok cok iyiyiz . Rabbim tüm bebekleri korusun. Hic hasta olmasinlar.Arkadaslar bebegim hasta degil ama maalesef gecmeyen bir hıriltisi var . 2,5 aylik 2 haftadir nerdeyse her gun izotonik suyla burnunu aciyorum ama maalesef bu hirilti gecmiyor . Burnu tikali degil gibi cunku diger burnundan su geliyor . Emerken sorun yasamiyor gayet normal bir sekilde emiyor . Doktor da bakti sirtindan ve gogsunden dinledi sadece burnundaymis .2 saatte bir temizle dedi cok degil mi ? Ben gunde 3 4 e kadar temizliyorum ama neden gecmiyor bu hirilti bilen var mi ya da nasil gecirebilirim lutfen yardimci olur musunuz ?
Nasıl çözüm buldunuz, bana da destek olur musunuzArkadaslar herkese cooook tesekkur ederim deneyimleriniz ile bana da yol gosterdiniz. Çok sukur bebegimin hırıltısi gecti . Simdi cok cok iyiyiz . Rabbim tüm bebekleri korusun. Hic hasta olmasinlar.
Yani acikcasi bir sey de yapmadim normalde 1.5 cc izotonik suyla yapiyordum ben korka korka kardesim 4 5 cc ile yapinca burnundan pihti seklinde kocaman sümük geldi . Ondan sonra da pek tikanmadi burnu cok sükur ara ara yine izotonik suyla aciyorum tikanmadan yapmiyorum.Nasıl çözüm buldunuz, bana da destek olur musunuz