Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba hanımlar 5 gün hastanede yatış verildi 25 haftalık gebeyim dirençli enfeksiyonum var daha önceden böyle birsey yaşayan var mı psikolojim bozuldu resmen ocean crabberry kullanmamı önerdiler kullanan var mı
Kaç çıktı değerleriniz çok geçmiş olsun belirtileriniz neydi? Ben şu an antibiyotik kullanıyorum ne yaptıysam geçmiyor sürekli tekrar ediyor ne yapacağımı şaşırdım
Kaç çıktı değerleriniz çok geçmiş olsun belirtileriniz neydi? Ben şu an antibiyotik kullanıyorum ne yaptıysam geçmiyor sürekli tekrar ediyor ne yapacağımı şaşırdım
Hayır hayır, vajina florasını güçlendiriyor. Enfeksiyon, vajinada faydalı bakteriler azaldığında olur onu arttırmak lazım. Gynoflor kullandım ben 4-5 kutu belki faydasını gördüm. Vimesa da olur
Hayır hayır, vajina florasını güçlendiriyor. Enfeksiyon, vajinada faydalı bakteriler azaldığında olur onu arttırmak lazım. Gynoflor kullandım ben 4-5 kutu belki faydasını gördüm. Vimesa da olur