Geçmeyen idrar enfeksiyonu

abharli

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2025
4
0
1
35
Merhaba hanımlar 5 gün hastanede yatış verildi 25 haftalık gebeyim dirençli enfeksiyonum var daha önceden böyle birsey yaşayan var mı psikolojim bozuldu resmen 😔ocean crabberry kullanmamı önerdiler kullanan var mı

Kaç çıktı değerleriniz çok geçmiş olsun belirtileriniz neydi? Ben şu an antibiyotik kullanıyorum ne yaptıysam geçmiyor sürekli tekrar ediyor ne yapacağımı şaşırdım

Kaç çıktı değerleriniz çok geçmiş olsun belirtileriniz neydi? Ben şu an antibiyotik kullanıyorum ne yaptıysam geçmiyor sürekli tekrar ediyor ne yapacağımı şaşırdım
21 lökosit çıktı kasık ağrılarım çok oldu desefin serumla kullanıyorum . Sizede geçmiş olsun siz ne kullanıyorsunuz

21 lökosit çıktı kasık ağrılarım çok oldu desefin serumla kullanıyorum . Sizede geçmiş olsun siz ne kullanıyorsunuz
Sağolun bende wincef diye bir ilaç kullanıyorum. Daha önceki haftalarınızda da olmuş muydu bu kaçıncı oluyor

Nasıl bir şey o aktarlarda mı satılıyor ilk kez duydum bende alırım
Hayır hayır, vajina florasını güçlendiriyor. Enfeksiyon, vajinada faydalı bakteriler azaldığında olur onu arttırmak lazım. Gynoflor kullandım ben 4-5 kutu belki faydasını gördüm. Vimesa da olur

Back
X