- 18 Ağustos 2013
- 2.574
- 1.745
- 333
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hamileyken bulantılardan iyi beslenemedim doğumda da çok kan kaybettim bebeğim 6 aylık emziriyorum d vitaminim düşük kansızlık b12 eksikliğim var ilaçları bırakınca kötü oluyorum ne yapmam lazım adet olunca daha da kötü oluyorum![]()
Evet haklısın ilacı kullandım tam iyileşmeden bıraktım çok kötü bi hastalık sürekli yorgunumEn az 6 ay boyunca demir ilacı kullanmanız gerekir. Depoların dolması için. Ve kan yapan besinler tüketmelisin. Keçiboynuzu pekmezi, kırmızı et meyve iyi gelir. Düzenli tüketmen gerek. Geçmiş olsun canım.
İğneden korkuyorum yan etki yapıyormuşGeçmiş olsun.Çok ileri derece ise iğne veriyor doktor.Beslenmenize dikkat edin.Keçi boynuzu pekmezi iyi gelir sanırım.
Canım ben hep yorgunum uykum çok varbendede var kansizlik .halsiz bitkin düşüyorumbu konuya Bende takipteyim.
![]()
Ilaç kullanıyor musunbendede var kansizlik .halsiz bitkin düşüyorumbu konuya Bende takipteyim.
![]()
Evet haklısın ilacı kullandım tam iyileşmeden bıraktım çok kötü bi hastalık sürekli yorgunum
Çok halsiz oluyor musunİlaçlarınızı bırakmayın düzenli alın. Bende demir eksikliğiyle mücadele içindeyim. Dönem dönem mutlaka ilaçlarımı kullanıyorum. Çay içiyorsanız çayı limonlu için. Et yemeklerinden hemen sonra çay içmeyin süt içmeyin.. C vitamini bol tüketin. Emin olun yorgunluğunuza iyi gelecek.
hayır kullanmiyorum. kan şurubu içtim etki yapmadi yinede ayni kansizim çok düşük öle kötü halsizim kiIlaç kullanıyor musun
Çok halsiz oluyor musun
altında yatan başka nedenler olmadığına emin misin sağlıkla ilgili?Hamileyken bulantılardan iyi beslenemedim doğumda da çok kan kaybettim bebeğim 6 aylık emziriyorum d vitaminim düşük kansızlık b12 eksikliğim var ilaçları bırakınca kötü oluyorum ne yapmam lazım adet olunca daha da kötü oluyorum![]()
Baktırdım sorun çıkmadıaltında yatan başka nedenler olmadığına emin misin sağlıkla ilgili?
Mesela tiroitlerine baktırmanı şiddetle tavsiye ederim.
O zaman kaliteli beslenmeye dikkat et. Abur cuburu çıkar hayatında.Baktırdım sorun çıkmadı