Geçmeyen kasık ağrısı

Chocalete

Guru
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2011
1.107
2.351
333
Merhaba herkese,
Sol tarafimda bi dis gebelik yasadim bi kac yil önce.
O zamandan beri orda kalici bi agri var. Hep ayni yer hic gecmiyor. Simdi hamile kalinca dahada artti agrisi. Ayrica sol yumurtaligimda dermoid kistimde var. Kistimin hep kucuk oldugu soylendi ama agrim neden kaynaklandigini hic bulamadılar. ca125 ti sanirim (yumurtalik kanseri antijeniymiş ) kan testi bile ölçülmustu temiz cikmisti. Ama agri hep var. Ben dis gebelik oncesi yaşamıyordum hic boyle bişey. O yüzden ona yoruyorum ama yumurtlama donemlerimdede agri tavan yapiyordu. Ozamanda kiste yoruyodum. Çunku dr lar hic birşekilde bilemediler aciklayamadilar. Benzer tecrubesi olan arkadaslar varmi? Ya da fikri

Aynı şeyi bende yaşıyorum her ay sürekli ağrımaya devam ediyor tek tarafta bı yıl oldu dış gebelik gecireli geçmedi kalıcı olarak kaldı rahim filmi de çektirdim belki geçer o zaman dedim ama yok sağ tarafım kalça tek kasik tarafım adete yakın dahada ağrıyor bu ayda adetim geçti belirtilerimde var korkuyorum aynı şeyleri yasamayada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…