Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar 7 haftalık hamileyim bi hafta önce başladı mide bulantım geçmiyor yataktan kalkamıyorum sosyal hayatım iş hayatım hepsi altüst oldu bu süreci siz nasıl geçirdiniz bi çözüm yolu var mı önerilerinizi bekliyorum
Arkadaşlar 7 haftalık hamileyim bi hafta önce başladı mide bulantım geçmiyor yataktan kalkamıyorum sosyal hayatım iş hayatım hepsi altüst oldu bu süreci siz nasıl geçirdiniz bi çözüm yolu var mı önerilerinizi bekliyorum
Canm benimde aynı şekilde kusma yok ama bulantı çok fena. Yemek yiyemiyorum mutfağa giremiyorum. Doktorum ilac verdi mutlaka doktoruna danış kafana göre ilac alma
6. Haftadan 6. Aya kadar mide bulantısından haftada bikaç kere serum yiyen hastanede yatan biriyim malesef bulantıların kesin bi çaresi yok. Sabredip çok kötü olursan acile gidiceksin ve çok başındasın şimdiden kendini strese sokma çok zor bi durum biliyorum ama sabretmekten başka yapcak bişey yok yiyebildiğini yemeye çalış