Geçmeyen mide bulantısı lütfen acil yardım

martaledo

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2022
27
6
1
29
Arkadaşlar 7 haftalık hamileyim bi hafta önce başladı mide bulantım geçmiyor yataktan kalkamıyorum sosyal hayatım iş hayatım hepsi altüst oldu bu süreci siz nasıl geçirdiniz bi çözüm yolu var mı önerilerinizi bekliyorum 🥹

Arkadaşlar 7 haftalık hamileyim bi hafta önce başladı mide bulantım geçmiyor yataktan kalkamıyorum sosyal hayatım iş hayatım hepsi altüst oldu bu süreci siz nasıl geçirdiniz bi çözüm yolu var mı önerilerinizi bekliyorum 🥹
Canım daha yeni başlıyor 🙈 tuzlu kraker,zencefil,beyaz leblebi tarzı yiyecekler biraz rahatlaştırabilir belki ama bu bir süreç maalesef.

Kesinlikle prilam kullanmalısın. Ben ne yaptıysam geçmedi. Doktor prilam verdiğinden beri oh be diyorum dünya varmış.

Canm benimde aynı şekilde kusma yok ama bulantı çok fena. Yemek yiyemiyorum mutfağa giremiyorum. Doktorum ilac verdi mutlaka doktoruna danış kafana göre ilac alma

Bulantı eşliğinde kusma çok yaşadım prilam kurtaricim di bazılarında ise yaramıyor ama bana baya baya iyi geliyordu ☺️

Bulantı ilaçları bende etki etmemişti. Serum biraz daha toparlıyor insanı. 16. Haftada geçmişti.

6. Haftadan 6. Aya kadar mide bulantısından haftada bikaç kere serum yiyen hastanede yatan biriyim malesef bulantıların kesin bi çaresi yok. Sabredip çok kötü olursan acile gidiceksin ve çok başındasın şimdiden kendini strese sokma çok zor bi durum biliyorum ama sabretmekten başka yapcak bişey yok yiyebildiğini yemeye çalış

Back
X