Çok teşekkürler deneyeceğim muhakkakGeçmiş olsun. Ballı süt falan içirseniz boğazı yumuşar mı acaba. İhlamur da iyi gelir. Bir de gece ılık zeytinyağını sırtına sürüp, havlu koyun çok iyi oluyor.
Canım ballı limon içir bala alerjisi yoksa.ihlamur. birde sırtına göğsüne ılık bez koy. Su içir bol. Ilık şeyler icirmeye çalış. Bu şekilde bir kaç güne geçir ins. Ben uzun yıllardır bu şekilde atlatiyorum
Balgam ya kusmayla yada büyük tuvaletle atiliyormus o yüzden sorun yok. Nefes alışverişine dikkat et . Çok hızlı alıp vermiyorsa , normalse sorun yok . Ateş yok sanırım. İnternette Dr kadir tuğcu un yazılarını okuyorum çok faydalandim tavsiye ederim.
Geçmiş olsun
Çok teşekkür ederim tavsiyelerinizi mutlaka deneyeceğimCanım ballı limon içir bala alerjisi yoksa.ihlamur. birde sırtına göğsüne ılık bez koy. Su içir bol. Ilık şeyler icirmeye çalış. Bu şekilde bir kaç güne geçir ins. Ben uzun yıllardır bu şekilde atlatiyorum
Balgam ya kusmayla yada büyük tuvaletle atiliyormus o yüzden sorun yok. Nefes alışverişine dikkat et . Çok hızlı alıp vermiyorsa , normalse sorun yok . Ateş yok sanırım. İnternette Dr kadir tuğcu un yazılarını okuyorum çok faydalandim tavsiye ederim.
Geçmiş olsun
Bir yemk kaşığı mümkün değil içemez normalde zeytin yağı arada veriyorum bir tatlı kaşığı verdiğimde bile fena oluyor tatlı kaşığıyla deneyeceğim inşallah çok teşekkür ederimGeçmiş olsun bir yemek kaşığı zeytin yağın üstüne üç dört damla limon gece yatmadan önce sonra sabah kalkınca Allahın izni ile üçüncü kez yapmazsınız üzerine su içebilir sorun olmaz herkes yapabilir büyük küçük
Tatlı kaşığı olur çay kaşığı olur ama bu yöntem iyi gelir yoksa ciğere inmiş o yazın günü çok zor geçerBir yemk kaşığı mümkün değil içemez normalde zeytin yağı arada veriyorum bir tatlı kaşığı verdiğimde bile fena oluyor tatlı kaşığıyla deneyeceğim inşallah çok teşekkür ederim
İçeriğini bilmiyorum ama oğlum için prospan kullanıyoruz bitkisel. Etkisini gördük .Benim oğlumun da hiç geçmeyen öksürüğü var. bir arkadaşımın çocuğuna doktoru içinde Deniz Kadayıfı olan bir öksürük şurubu reçetesine yazmış ve 2 günde iyileşmiş. Bana da tavsiye edince bir araştırayım dedim. kadınlar kulübünde de araştırayım derken buraya da yazayım dedim, belki kullanan, faydasını görenlerin yorumları olur. Deniz Kadayıfı yüzyıllardır Atlas okyanusu kıyısı ülkelerinde çocuklar öksürük için kullanılıyormuş. eczanelerde satılan piyasadaki bir kaç bitkisel şurubun içinde de kullanılmış. fikri olan var mı acaba?
Ben de oğluma kullandım Prospan'ı ama pek faydasını göremedik. O nedenle dertteyim. Başka daha iyi bir çözüm var mı diye araştırıyorum. Size çözüm olmasına çok sevindim. umarım biz de kurtuluruz. teşekkürler cevabınız için.İçeriğini bilmiyorum ama oğlum için prospan kullanıyoruz bitkisel. Etkisini gördük .
Her ilaç her çocuğa aynı etkiyi göstermiyor maalesef . Eczacı tanıdığınız varsa ondan da öğrenebilirsiniz.Ben de oğluma kullandım Prospan'ı ama pek faydasını göremedik. O nedenle dertteyim. Başka daha iyi bir çözüm var mı diye araştırıyorum. Size çözüm olmasına çok sevindim. umarım biz de kurtuluruz. teşekkürler cevabınız için.
Tanıdığım yok ama yakınımızdaki eczaneye soracağım yarın. Çok teşekkürler.Her ilaç her çocuğa aynı etkiyi göstermiyor maalesef . Eczacı tanıdığınız varsa ondan da öğrenebilirsiniz.
Böyle zamanda bir tanıdık olması iyi oluyor benim bir arkadaşım var . Mesela alerjim için bitkisel ürünleri hep ondan alırım böylece alerji ilacı içmeme gerek kalmıyor.Tanıdığım yok ama yakınımızdaki eczaneye soracağım yarın. Çok teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?