Çocuk Hastalıkları Geçmeyen öksürük

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Angel1888

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2015
497
291
53
38
3 yaşındaki kızım çok fena öksürüyor antibiyotik ve soğuk algınlığı ilacı başlattı doktor kulak ve boğazda kızarıklık görmüş. Bütün gece öksurmekten uyuyamadı boğulacak gibi oluyor balgamli öksürük ve beraberinde çoğu kez kusma ....hanımlar varmi bildiğiniz bir yöntem çok fena yavrum

Geçmiş olsun. Ballı süt falan içirseniz boğazı yumuşar mı acaba. İhlamur da iyi gelir. Bir de gece ılık zeytinyağını sırtına sürüp, havlu koyun çok iyi oluyor.

Canım ballı limon içir bala alerjisi yoksa.ihlamur. birde sırtına göğsüne ılık bez koy. Su içir bol. Ilık şeyler icirmeye çalış. Bu şekilde bir kaç güne geçir ins. Ben uzun yıllardır bu şekilde atlatiyorum

Balgam ya kusmayla yada büyük tuvaletle atiliyormus o yüzden sorun yok. Nefes alışverişine dikkat et . Çok hızlı alıp vermiyorsa , normalse sorun yok . Ateş yok sanırım. İnternette Dr kadir tuğcu un yazılarını okuyorum çok faydalandim tavsiye ederim.

Geçmiş olsun

Canım ballı limon içir bala alerjisi yoksa.ihlamur. birde sırtına göğsüne ılık bez koy. Su içir bol. Ilık şeyler icirmeye çalış. Bu şekilde bir kaç güne geçir ins. Ben uzun yıllardır bu şekilde atlatiyorum

Balgam ya kusmayla yada büyük tuvaletle atiliyormus o yüzden sorun yok. Nefes alışverişine dikkat et . Çok hızlı alıp vermiyorsa , normalse sorun yok . Ateş yok sanırım. İnternette Dr kadir tuğcu un yazılarını okuyorum çok faydalandim tavsiye ederim.

Geçmiş olsun

Geçmiş olsun
Çok teşekkür ederim tavsiyelerinizi mutlaka deneyeceğim

Geçmiş olsun bir yemek kaşığı zeytin yağın üstüne üç dört damla limon gece yatmadan önce sonra sabah kalkınca Allahın izni ile üçüncü kez yapmazsınız üzerine su içebilir sorun olmaz herkes yapabilir büyük küçük

Geçmiş olsun bir yemek kaşığı zeytin yağın üstüne üç dört damla limon gece yatmadan önce sonra sabah kalkınca Allahın izni ile üçüncü kez yapmazsınız üzerine su içebilir sorun olmaz herkes yapabilir büyük küçük
Bir yemk kaşığı mümkün değil içemez normalde zeytin yağı arada veriyorum bir tatlı kaşığı verdiğimde bile fena oluyor tatlı kaşığıyla deneyeceğim inşallah çok teşekkür ederim

Bir yemk kaşığı mümkün değil içemez normalde zeytin yağı arada veriyorum bir tatlı kaşığı verdiğimde bile fena oluyor tatlı kaşığıyla deneyeceğim inşallah çok teşekkür ederim
Tatlı kaşığı olur çay kaşığı olur ama bu yöntem iyi gelir yoksa ciğere inmiş o yazın günü çok zor geçer

Kesik kesik yaklaşık 2 hafta kadar bu şekilde öksürdüm. İş yerinde biri '' 2 haftadır öksürüyorsun, karabiberli çay içmeyi denesene'' dedi. Bir kupa dolusu normal çayın içine 1 tatlı kaşığı karabiber koyuyorsunuz. İlk içtiğimde ölüyorum zannetmiştim :KK48: Şimdi kadına her gün dua ediyorum:KK45: 2 hafta boyunca geçmeyen ve beni asla uyutmayan öksürüğüm şıp diye bir günde kesildi :skandal: Belki faydam olur diye buraya yazmak istedim, tabii çocuklara kullanmak uygun mu doktora sormak lazım :KK43:

Benim oğlumun da hiç geçmeyen öksürüğü var. bir arkadaşımın çocuğuna doktoru içinde Deniz Kadayıfı olan bir öksürük şurubu reçetesine yazmış ve 2 günde iyileşmiş. Bana da tavsiye edince bir araştırayım dedim. kadınlar kulübünde de araştırayım derken buraya da yazayım dedim, belki kullanan, faydasını görenlerin yorumları olur. Deniz Kadayıfı yüzyıllardır Atlas okyanusu kıyısı ülkelerinde çocuklar öksürük için kullanılıyormuş. eczanelerde satılan piyasadaki bir kaç bitkisel şurubun içinde de kullanılmış. fikri olan var mı acaba?

Benim oğlumun da hiç geçmeyen öksürüğü var. bir arkadaşımın çocuğuna doktoru içinde Deniz Kadayıfı olan bir öksürük şurubu reçetesine yazmış ve 2 günde iyileşmiş. Bana da tavsiye edince bir araştırayım dedim. kadınlar kulübünde de araştırayım derken buraya da yazayım dedim, belki kullanan, faydasını görenlerin yorumları olur. Deniz Kadayıfı yüzyıllardır Atlas okyanusu kıyısı ülkelerinde çocuklar öksürük için kullanılıyormuş. eczanelerde satılan piyasadaki bir kaç bitkisel şurubun içinde de kullanılmış. fikri olan var mı acaba?
İçeriğini bilmiyorum ama oğlum için prospan kullanıyoruz bitkisel. Etkisini gördük .

İçeriğini bilmiyorum ama oğlum için prospan kullanıyoruz bitkisel. Etkisini gördük .
Ben de oğluma kullandım Prospan'ı ama pek faydasını göremedik. O nedenle dertteyim. Başka daha iyi bir çözüm var mı diye araştırıyorum. Size çözüm olmasına çok sevindim. umarım biz de kurtuluruz. teşekkürler cevabınız için.

Ben de oğluma kullandım Prospan'ı ama pek faydasını göremedik. O nedenle dertteyim. Başka daha iyi bir çözüm var mı diye araştırıyorum. Size çözüm olmasına çok sevindim. umarım biz de kurtuluruz. teşekkürler cevabınız için.
Her ilaç her çocuğa aynı etkiyi göstermiyor maalesef . Eczacı tanıdığınız varsa ondan da öğrenebilirsiniz.

Tanıdığım yok ama yakınımızdaki eczaneye soracağım yarın. Çok teşekkürler.
Böyle zamanda bir tanıdık olması iyi oluyor benim bir arkadaşım var . Mesela alerjim için bitkisel ürünleri hep ondan alırım böylece alerji ilacı içmeme gerek kalmıyor.

Back
X